Mehet a baba szaunába?
Az is oda van írva,hogy ha beteg a baba,akkor is szaunázhat?
Jesszus!
Inkább hívd fel a dokitokat,és kérdezd meg tőle.
KEDVES ANYUKAK!
EN NEM ERTELEK TITEKET!AZT HITTEM EZ AZ OLDAL AZERT VAN;HOGY KERDEZZÜNK ES TUDASUNK SZERINT VALASZOKAT ADJUNK.HAT HA A VALASZOKAT NEZEM SOKAKNAK HIANYOS A TUDASUK HA CSAK OLYAN "KÖPKÖDÖS" VALASZOKAT TUDNAK ADNI.A KERDEZÖ KÜLÖN KI IS EMELTE;HOGY NE SZOLJAK LE, ES TESSEK....A VALASZOK TÖBBSEGE SEMMIT NEM ERÖ ES BANTO.SZERINTEM EZT NEM KENE!!!!Bocs,hogy a kerdesre nem valaszoltam,de ezt le kellett irnom!Ja, es tisztelet a kivetelnek! Mami
Nekünk infraszaunánk van, a doki szerint 5 percig bennlehetnek a picik. 4 éves gyerekm 10 percig szokott benne lenni.
Hőemelkedéssel, lázzal nem mehet bele természetesen.
A normál szaunát nem tudom, én az orvost kérdezném meg.
Két finn tudományos vizsgálatban, amelyekben újszülötteket és egy év alatti csecsemőket 15 percen át „fürdettek” a forró szauna padon, majd vizsgálat alá vetették őket, bebizonyították, hogy a forróság a legkisebb gyermekekre sem volt káros hatással. A vidéki finn ember gyakorlatilag csecsemőkorától kezdve szerzi a „szaunázási tapasztalatokat”
hát szerintem akkor erről ennyit...
A sok okoskodó meg elmehet a búsba.
Ja és A Finneknél 80 az átlagéletkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!