Kivitelezhető a kórházban szülés után, hogy nem engedem meg a csecsemősöknek, hogy cumisüvegben teát meg cukrosvizet adjanak a babámnak?
Eggyetlen egy problémám van, hogy 99%-osan császáros leszek.Van még egy hetem hátra és a baba becsült súlya már most 4300 gr és 11cm-es a buksi átmérője a dokim meg nem akar kockáztatni és ebbe már bele is nyugodtam, hiszen nem akarom, hogy véletlenségből fennakadjona buksija és esetleg oxigén hiányos legyen.Nagyon tájékozott voltam normáls szülésből de a császárról semmit nem tudok.Ha jól hallottam /a dokival még nem tudtam beszélni/ akkor császár után alig kapom meg a babát csak egy puszira, és kb 8 orán keresztül nem is látom :o(
Ez ugye megnehezíti a kérésemet is...:O(
Ez valóban megnehezíti a kérésedet :(
Én azt javasolnám, hogy írj neki: [link]
Biztosan tud segíteni.
Ja, most látom, hogy szabadságon van, nem tudsz írni, de azt írja, hogy telefonon elérhetőek a kollégái itt: [link]
A helyedben megérdeklődném, hogy ebben az esetben mi a legjobb, amit tenni tudsz. (Az én személyes véleményem: ha szülés után 8 órán keresztül nem hozhatják ki Neked a babát, akkor muszáj lesz adni neki valamit, csak szólj, hogy inkább kiskanállal adják!)
Szerintem kérdezz meg valakit az ajánlott oldalról, ők okosabbak ebben a témában!
Én két gyereket szültem császárral. A kórház bababarátnak mondja magát,de másodszor már a sok reform elrontotta.
Első szülésnél még császár után nem kellhettem fel,de behozták hamar a babát,ott marad a nővér és segített a "bőrpróbát" megcsinálni illetve a szoptatást megmutatta. Volt is tejem. Viszont a másodiknál,tele volt az osztály én már a nővérszobába kerültem első éjszakára mégsis mikor behozta a nővér a kicsit és látta,hogy még nem tudok mozogni és nincs velem senki(éjszaka,hogy lenne?) akkor elvitte és nem tette cicre. Utána hiába volt sokat még fejni is próbáltam nem indult meg. Szerintem ez is oka lehetett. Így szerintem harcold ki,hogy mihamarabb hozzák vissza,esetleg legyen ott valaki,ha épp éjszakára essen,mond,hogy vagy marad a párod vagy majd érjen rá egy nővér.
Amúgy nálunk is adtak folyadékot,de csak kanálból,még az anyukáknak is csak azt engedték,hogy kanállal/pohárral próbálkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!