Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babának árt, hogy...

Apollita kérdése:

3 hónapos babának árt, hogy figyeli a tv-t?

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vannak adok ahol be is mondják, hogy a villogó fények epilepsziás rohamokat idéznek elő. Szerintem 3 hónapos gyerek aki nap nagy részében még alszik semmi szükség tévére.
2014. okt. 5. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Tok jo, h azok vannak lepontozva akik ellenzik :-)
2014. okt. 5. 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért az itteni válaszok egyike sem arról szól, hogy igen, persze, tedd le nyugodtan a tv elé. Én csak annyit írtam, hogy ha rápillant, akkor nem fogok sikítófrászt kapni és felkapva kirohanni vele a szobából. És a pihenőszékéből is rálát, ha oldalra fordul, de inkább a kis játékaival foglalkozik és velem, aki folyamatosan foglalkozik vele. Én lettem csak igazán lepontozva, de nem érdekel. Tegye mindenki a szívére e kezét és mondja azt, hogy az ő babája ugyan még tényleg soha egy pillanatra sem bámult a tv-re. Manapság már minden káros, mérgező, rákot okoz, szóval én azt mondom, hogy a tv-re való rá-rá pillantás sem olyan nagy ügy, mint ahogy itt sokan mondják. Úgysem érdekli még annyira a 3 hónapos gyereket.
2014. okt. 6. 10:14
 14/16 anonim ***** válasza:
nos :) a mi kisfiunk már másfél éves, de kb annyi idős korában, mint most a Te babád, én is ezen dilemmáztam. Tv vagy nem tv? Nálunk általában a duck tv volt bekapcsolva, és azt nézegette. Én sem kaptam el előle, nagyon jókat mosolygott egy-két figuránál, meg azon a csatornán nem villódznak a fények, totál lassan történik minden :) amikor viszont elkezdett mászni, már oda se figyelt a tévére. Ahogy kinyílt a világ, ment a dolgára :) Manapság sem köti le, mert autózik, rohangál ki-be. Néha-néha nézi csak, akkor rámutat az autóra, repülőre, és nagyokat sikít, de nem ül előtte huzamosabb ideig. Nem lett elmartadott, élénk, kedvess, barátságos gyerek, imád kint lenni. Szóval, nem hinném, hogy baja lesz a babádnak attól, ha megy a tévé, ő meg néha nézi.
2014. okt. 6. 14:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint jól gondoltam, hogy nem olyan nagy probléma ha néha figyeli a tv-t a gyerkőc, igazàból szerintem csak a fények villogásàra figyelt fel mert minden érdekli ami körülötte történik, de ezzel akkor màsok is így vannak :0))
2014. okt. 6. 20:55
 16/16 anonim válasza:
sajt
2014. okt. 23. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!