Apollita kérdése:
3 hónapos babának árt, hogy figyeli a tv-t?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 11:27
1/16 anonim válasza:
Szerintem a villogás nem nagyon használ.
2/16 anonim válasza:
A villogó fény túl sok inger lehet. Így rövid ideig nem árt, de hosszú ideig nem túl hasznos a tévézés neki.
3/16 anonim válasza:
Szerintem sem tesz jót az idegrencerének.Én sem hagyom a 7 hetes babámnak nézni a tv-t.
5/16 anonim válasza:
fejlodesi lemaradast okoz a mozgasfejlodesben es a nyelvi fejlodesben, legalabbis ezt olvastam. ezentul tul sok inger rosszabbul alszik. szerintem amugy semmi.baja se lesz de inkabb nem nezetem vele...
6/16 anonim válasza:
Epilepszias tuneteket is okozhat annal aki arra hajlamos. Nyilvan a 3 honaposnal meg nem lehet tudni, h hajlamos-e, de en nem kiserleteznek. Egyebkent meg a vibralas art az idegrendszerenek.
7/16 anonim válasza:
Bocsi elírtam idegrendszer akart lenni ha meg már olyan okos vagy másold le helyesen amít írtam. :D mert te tökèletes vagy.
8/16 anonim válasza:
Akkor engem sokan le fognak hurrogni vagy lefelé pontozni.De nekünk nézte a tv-t,mert gondolom izgalmas volt neki.A védőnő is mondta,hogy fejlettebb a koránál.Nincs semmiben lemaradva.1,5 éves kora óta egész nap beszél.Ha valamilyen módon le lenne maradva egy gyerkőc nem hiszem,hogy a tv-vel köthető össze!Én se azt mondom,hogy használ a tv,de szerintem semmi baja nem lesz tőle.Persze mi se a tv elé raktuk le egyből,hanem távolabb.
9/16 anonim válasza:
Én is le leszek pontozva akkor. Nekem 3 hónapos a babám és nem rakom le a tv elé, de ha mást csinálunk miközben ő rámered, akkor nem kapom el, hanem hagyom, hogy hagyj nézze ha tetszik neki amit lát, úgyis hamar megunja és elfordul, majd néha megint oda-oda néz. A pihenőszékkel pedig úgy szoktam lerakni, hogy magammal szemben, de oldalra messzebb van a tv és néha rápillant. Szerintem nem olyan káros, mint ahogy sokan írják. Túl van ez is lihegve. És a héten fordult át először hasról hátra és végigalussza az éjszakát. Nyilván nem közvetlenül elé pakolom le és hagyom, hogy azt bámulja órákig, de pár percig hagyj pillantson oda. Nem lehet kizárni az életünkből, fejlett világban élünk.
10/16 A kérdező kommentje:
Hàt köszi a vàlaszokat, termèszetesen nem úgy gondoltam, hogy a tv előtt ül egész nap :)
2014. okt. 5. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!