Nem kevés egy egy év körüli babának a napi másfél óra alvás?
Figyelt kérdés
14hónapos a kislányom,nemrég áttértünk az egy -ebéd utáni alvásra,mert a délutáni csak kinszenvedés volt.régebben hatalmasakat aludt,mostanában,mióta egyet,azóta másfél órát legtöbbször.nem kevés ez?lehet valahogy "nyújtani"?nem igazás tudom visszaaltatni.délelött nagyokat sétálunk,el is alszi hamar.éjjel ráadásul sokat ébred2014. szept. 29. 12:32
1/7 anonim válasza:
Mióta tart ez az állapot? Amúgy ha 1 éves, akkor mostanában tanul meg önállóan járni, ez sokaknál bekavar egy időre, de aztán később minden visszaáll a normális mederbe.
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon bizom benne..amióta egyet alszik,azóta van a másfél óra.de éjjel is borzalom
2014. szept. 29. 12:35
3/7 anonim válasza:
Mi is így voltunk amikor áttértünk a napi egy alvásra. Volt, hogy csak 1 órát aludt. katasztrófák voltak a délutánok, mert olyan fáradt volt. Eltelt kb egy hónap, és azóta beállt, hogy alszik 2-2és fél órát.
Idő kell mire átszokik.
4/7 anonim válasza:
Nekem 13 hónapos. Mos álltunk át az egyszeri alvásra, mert délután nem jött össze a második. Apránként hozzászokik. A járás nem kavart be, mert már 3 hónapja elindult, de csak kb 2 hete alszik egyet.
5/7 anonim válasza:
Nekem már nagyobbak a gyerekeim,de egyik sem aludt napközben 1 éves koruk után.Sokáig én is próbálkoztam vele,de nem volt értelme,csak kínlódtak.Valóban fáradtabbak és hisztisebbek voltak délután,de mindig sikerült lefoglalni őket játékkal, sétával,viszont gond nélkül átaludták az éjszakát. Oviban sem aludtak(több csoportársuk sem),az óvónők megengedték,hogy csendesen játszanak, amig többiek alszanak.
6/7 anonim válasza:
nállam is mindkét gyerekemnél ez volt mikor átálltak a napi 1 alvásra!Kellett 3-4 hét mire megszokták és hosszabban aludtak(2,5-3 órát)Annyit esetleg tehetsz,hogy mikor 1,5 óra után megébred,próbáld meg valahogy visszaaltatni(cumi,iszi,simi stb)Mondogasd neki,hogy még aludjon stb!
Nyugi,kitartás,hidd el át fog állni az egyzeri de hszabb alvásra!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,próbálgatom.cumi nincs,marad a viz
mindenkinek köszi a választ
2014. szept. 29. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!