Újszülöttemnek mi lenne az alkalmas hordozó eszköz? Milyen kenguru, vagy más lenne jó?
sziasztok! a kislányomat magamon szeretném hordozni, mivel a babakocsit -egyelőre- a bátyja foglalja el, de nem tudom mi lenne az alkalmas eszköz erre.
Kendőt semmiképp sem szeretnék, mert számomra bonyolult megkötni, utcán nem tudom fölrakni. Mivel itthonról úgy tudunk elmenni, hogy Apa kocsival elvisz vmeddig, majd gyalogolunk. Szóval az autóban bébihordóban csücsül, majd magamra kell valahogy aplikálnom a gyereket - ezért vagyok tanácstalan. Talán valamilyen fektethetős kenguru, vagy mei-tai lenne jó?
Kérlek, adjatok tanácsot! Köszönöm szépen!
Kezdek én is belezavarodni már :) ahogy nézelődöm, egyre nagyobb a káosz. vannak csatos hordozók, meg SSC-ről is olvastam - ami lehet, hogy ugyanaz, de nem világos számomra; kenguruk között is millió fajta...
várom még az ötleteket,javaslatokat! Köszönöm szépen!
Köszi! hát, én úgy látszik elég gyengus vagyok :)
bár, szülés előtti napon is simán hurcolásztam még a fiamat, de amikor kijöttem a kórházból, valahogy mázsásnak kezdett tűnni :) meg is mértem, mert olyan volt, mintha pár nap alatt több kilót hízott volna :)
de vele nehéz lenne babakocsit tolni, a huga körül tenni-venni, na és nem lenne egyszerű az ő igényei szerint a ki-beszállás :)
kivéve, ha a hátadra rakod. az enyémet az apja a hátán szokta hordani. egy ilyennel:
a 3. a mienk, direkt ilyen fiús, az apjának készült kapásból. nagyon szeretjük. nálunk azért kellett, mert a babakocsiban már nem maradt meg.
Szia! Igaz, hogy írtad, hogy kendőt nem akarsz, én mégis ajánlanék egyet. Nekem is ilyen van, ún. karikás kendő, ami újszülött kortól használható. Én is ilyet használok, napi 2x-3x megyünk ki kutyát sétáltatni a 4 hetes babámmal. Azért ilyet vettem, mert a sima kendő számomra is bonyolultnak tűnt. Ennek egyszer beállítottam a méretét, azóta úgy van, és nagyon kényelmes és könnyű használni. A pulcsira szoktam rávenni a kendőt, és arra a kabátot. A baba arca a mellkasom felé néz, így nem olyan hideg a levegő, amit belélegez. Szeret benne lenni, még egyszer sem sírt (amúgy elég sírós).
Én itt vettem, mindenhol jóval drágábban láttam. A kép elég kicsi, de azért látszik, hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!