Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttemnek mi lenne az...

Újszülöttemnek mi lenne az alkalmas hordozó eszköz? Milyen kenguru, vagy más lenne jó?

Figyelt kérdés

sziasztok! a kislányomat magamon szeretném hordozni, mivel a babakocsit -egyelőre- a bátyja foglalja el, de nem tudom mi lenne az alkalmas eszköz erre.

Kendőt semmiképp sem szeretnék, mert számomra bonyolult megkötni, utcán nem tudom fölrakni. Mivel itthonról úgy tudunk elmenni, hogy Apa kocsival elvisz vmeddig, majd gyalogolunk. Szóval az autóban bébihordóban csücsül, majd magamra kell valahogy aplikálnom a gyereket - ezért vagyok tanácstalan. Talán valamilyen fektethetős kenguru, vagy mei-tai lenne jó?

Kérlek, adjatok tanácsot! Köszönöm szépen!

2010. jan. 22. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a gyártó meg mást mond. 15:35-ös, te miben hordoztad?

2010. jan. 22. 16:00
 12/20 A kérdező kommentje:

Kezdek én is belezavarodni már :) ahogy nézelődöm, egyre nagyobb a káosz. vannak csatos hordozók, meg SSC-ről is olvastam - ami lehet, hogy ugyanaz, de nem világos számomra; kenguruk között is millió fajta...

várom még az ötleteket,javaslatokat! Köszönöm szépen!

2010. jan. 22. 16:02
 13/20 A kérdező kommentje:
Muszáj megoldást találnom, mert a bátyus csak 15 hónapos. rövid távon önjáró, de hosszabbra nem és ő már 11 kg, szóval megszakadnék ha őt cipelném... :)
2010. jan. 22. 16:03
 14/20 anonim ***** válasza:
15:35-ös vagyok, én ssc-t használok, de az csak fél éves kortól jó. én korábban nem hordoztam, hanem babakocsiban toltam magam felé fordítva, mert első gyerek, szóval nem volt ilyen gondom. ha én most várnék babát, biztos, hogy erszényt vennék. a kendőt én sem szeretném kötözgetni.
2010. jan. 22. 16:17
 15/20 anonim ***** válasza:
még annyit, hogy az én babám 10 kilós, és ssc-ben elöl (!) hordom, és nem szakadok meg! :))
2010. jan. 22. 16:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi! hát, én úgy látszik elég gyengus vagyok :)

bár, szülés előtti napon is simán hurcolásztam még a fiamat, de amikor kijöttem a kórházból, valahogy mázsásnak kezdett tűnni :) meg is mértem, mert olyan volt, mintha pár nap alatt több kilót hízott volna :)

de vele nehéz lenne babakocsit tolni, a huga körül tenni-venni, na és nem lenne egyszerű az ő igényei szerint a ki-beszállás :)

2010. jan. 22. 16:22
 17/20 anonim ***** válasza:

kivéve, ha a hátadra rakod. az enyémet az apja a hátán szokta hordani. egy ilyennel:

[link]

a 3. a mienk, direkt ilyen fiús, az apjának készült kapásból. nagyon szeretjük. nálunk azért kellett, mert a babakocsiban már nem maradt meg.

2010. jan. 22. 16:24
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz, hogy írtad, hogy kendőt nem akarsz, én mégis ajánlanék egyet. Nekem is ilyen van, ún. karikás kendő, ami újszülött kortól használható. Én is ilyet használok, napi 2x-3x megyünk ki kutyát sétáltatni a 4 hetes babámmal. Azért ilyet vettem, mert a sima kendő számomra is bonyolultnak tűnt. Ennek egyszer beállítottam a méretét, azóta úgy van, és nagyon kényelmes és könnyű használni. A pulcsira szoktam rávenni a kendőt, és arra a kabátot. A baba arca a mellkasom felé néz, így nem olyan hideg a levegő, amit belélegez. Szeret benne lenni, még egyszer sem sírt (amúgy elég sírós).

Én itt vettem, mindenhol jóval drágábban láttam. A kép elég kicsi, de azért látszik, hogy néz ki.

[link]

2010. jan. 22. 17:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 2 hetesen beleraktam a gyereket kenguruba. Előre kötöttem, majd mikor már szeretett nézelődni megfordítottam. Ez a 2 irányos. Bementem 1 bababoltba épp akkor volt akcióba 1 jóféle és megvettem 5 eft, utána venni akartam hozzá 1téliesítőt de megkaptam hozzá (8e ft). Árakat azért írtam, hogy tudj viszonyítani. Egyébként mindenki meg volt botránkozva ezen a kengurus dolgon, de olyan jó volt, most a 2.-al is így fogunk sétálni eleinte. Nagyobbik gyerek 21 hós lesz mire megszületik úgyhogy kelleni fog még neki a babakocsi.
2010. jan. 22. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsóra reagálva, ezen én is meglepődtem. Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a kengurut nem lehet újszülöttnél használni. Vagy ami neked van, az valamilyen speciális fajta?
2010. jan. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!