Szoptatás előtt vagy utána? Hol tudok normális oldalakat olvasni a baba ápolásról? Első gyerek és senki nincs aki segitene es elmondaná barmit. Anyukam mar nem tud segiteni, barátnőimnek nincs gyereke... Közeledik a nagy nap. Most hagytam abba a munkát és teljes parában vagyok minden miatt.
Nincs olyan h kell. Ki fog alakulni, h a te babad milyen, ne aggodj. Én pl mindig utana pelusozom, mert szopi kozben vagy utana 2 percel rottyant hatalmasat :-). Semmi ertelme nem lenne elotte!.vedono sokat fog segiteni ha normalis, nekem a gyerekorvos is mindig azt javasoljam, h figyeljem az en babamat es az o szokasai szerint csinaljak,mindent. Szoval no para, kialakul majd :-)
2014. okt. 3. 07:37
3/16 anonim válasza:
Ne izgulj!Az anyai ösztönök olyan szinten beindulnak,hogy nem lesz kérdéses semmi.Lesznek praktikák,tapasztalatok amik talán könnyitik a munkád de erre menet közben rájössz.Én ugyan ilyen parás voltam.Szülés előtt 1 hónapig azon sírtam,hogy nem fog e éhenhalni a babám,eltudom e látni stb.Aztán mikor megfogtam a kezembe rájöttem,hogy mennyi felesleges butaságon agyaltam.A pelenkázást szoptatás elött csináltam,mer büfi után sokszor el is alszanak.Ha utána berotyogtatna akkor azt úgyis hallod,érzed.Nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre félelmeidre ha van kedved írj privit.
3 gyermekes anyuka.
2014. okt. 3. 07:37
4/16 anonim válasza:
Szoptatás után.
2014. okt. 3. 07:38
5/16 anonim válasza:
Mivel nekem igény szerint szopizott, nem voltak fix időpontok. Ezért én azt néztem, hogy mikor kakis vagy pisis a pelus. Ez teljesen változó volt, hogy evés előtt vagy után.
2014. okt. 3. 08:05
6/16 anonim válasza:
Én mindig előtte csináltam, mert evés után bealudt. Ha akkor kezdek neki a pelenkázásnak tuti felkel.
2014. okt. 3. 08:09
7/16 anonim válasza:
A kórházban a csecsemős nővérek el fognak látni tanácsokkal. Sok helyen 1-2 nap után meg is nézik, hogy boldogulsz :)
Én szoptatás előtt pelenkáztam, evés után azért nem, mert a mozgatástól kijöhet a kaja.
2014. okt. 3. 08:31
8/16 anonim válasza:
Először próbáld meg,hogy szopi előtt teszed tisztába,mert legtöbb újszülött elalszik szopi alatt-után egyből.
Ha azt veszed észre,hogy egyre többet kakil szopi után vagy közben,akkor áttérhetsz a szopi utáni pelenkázásra.
2014. okt. 3. 08:48
9/16 anonim válasza:
Utolsoval egyetertek, az elso honapban en is elotte pelusoztam, csak utana tertem at az utana pelusozasra, addigra beallt h mikor kakil:-)
2014. okt. 3. 09:01
10/16 anonim válasza:
Ahogy írják ez majd alakul. Nekem is a kórházban mondták, hogy mindig szopi előtt tegyem tisztába. Így is tettem, de minden evés közben vagy után kakilt, így áttértem a szopi utáni tisztába tevésre. Aztán most már 3,5 fél hónapos és kialakult, hogy egy nap kétszer kakil, nagyjából ugyanabban az időben, így ahhoz igazítom a pelenkázást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!