Mikortól kell kispárna a fejük alá?
Figyelt kérdés
És milyen méretű, vastagságú stb.?Kisfiam 10hós, velünk alszik a nagy ágyon(minket nem zavar a férjemmel, sőt még szeretjük is)szóval eléggé besüpped a feje, ezért kérdezem.2010. jan. 22. 09:35
1/4 anonim válasza:
Minél tovább alszik párna nélkül, annál jobb a gerincének. Szerintem 10 hónaposan még nagyon korai a párna.
konduktor-anyuka (9,5 hós babóval)
2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!Én se akartam még tenni a feje alá, csak kíváncsi voltam.Ha kényelmetlen lenne neki úgyse tudna aludni.Nem?
2010. jan. 22. 09:39
3/4 anonim válasza:
Szia!
Az én 15 hósomnak sincs még kispárnája, de jó ideig nem is tervezem a feje alá tenni. Én is azon a véleményen vagyok, hogy így a legjobb a gerincének. A férjem is anélkül alszik, nekem viszont hiányzik, ha nincs a fejem alatt.
4/4 anonim válasza:
Jelezne persze, ha kényelmetlen lenne, de sajnos sokszor úgy is deformálódik a gerinc hogy észre sem vesszük a rossz helyzetet.
Nekem sincs párnám. :-)
konduktor-anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!