Rosszul tettük hogy beadattuk babánkanak az agyhártyagyulladás elleni védőoltát?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősünk szószerint lehülyézett minket amiért beadattuk neki az oltást.Azt mondta pont azért lesz majd beteg és hogy ő egyik gyerekének se adatta be és az unokáinak se engedi meg.Szerintetek is olyan rosszul tettük?A védőnő nagyon ajánlotta és azt mondta szinte mindenki beadatja a gyerekének.2014. okt. 2. 18:26
11/16 anonim válasza:
Mikor aktuális volt az első oltása, láttam egy műsort a betegségről, a 40%-os halálozási arány engem elég hamar meggyőzött, hogy be fogjuk oltatni a gyereket. Én sem vagyok a túl sok oltás híve, a kötelezők közt is van olyan, amit nem szívesen adatok be neki, de ezt fontosnak tartottam.
12/16 anonim válasza:
nekünk választásunk se volt, mikor 2 hónapos volt a babám, kopogtak, a környékbeli gyerekorvosok voltak, hogy megbetegedések voltak a lakótelepen, ezért MINDEN babát beoltanak ingyen.
nem bánom.
egyébként régen kötelező volt és tényleg ez az az oltás amit szinte mindenki beadat. szerintem ezért nem kötelező, mert ezt kifizetik, pénz meg kell, hát akkor így húznak le bennünket ;)
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!akkor jól tettük hogy beadattuk.Nem véletlenül ajánlgatta annyira a védőnő
2014. okt. 2. 21:32
14/16 anonim válasza:
Az agyhártyagyulladás oltása annyiba kerül, mint 3 doboz drágább tápszert, vagy egy márkás téli overál. Ez szerintem nem annyira lehúzás. A pihenőszékek annál inkább.
15/16 anonim válasza:
Nem tettétek rosszul, hogy beoltattátok. Én is beoltattam ellene mind a 3 gyerekemet.
Én azt gondolom, hogy ami ellen megvédhetjük a gyermekünket, azt igenis tegyük meg.
16/16 anonim válasza:
Én is beoltattam a kislányomat, nem tetted rosszul . Az ismerősnek ajánlom a csendes szörnyetegek pár epizódját, most nincs kedvem kikeresni pontosan melyek azok, na ott látni pár szegény kisgyereket akik elkapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!