10 hónapos babám nem tapsol. Ez baj?
Figyelt kérdés
Nagyon ügyes okos, már lépked, 3-4et egyedül is. puszit dob, indiánosat játszik/a kezét a szájához veregeti/, Ha kint vagyunk néz az égre és mondja, hogy sáll /madarakra érti/, táncizik, ha zenét hall, de nem tapsol. Mindenki írja, hogy tapsol a kicsije. Baj ha az enyém nem?2010. jan. 22. 09:06
11/12 anonim válasza:
Majd fog,lehet,hogy nem érdekli ez a dolog.Nincs lemaradva.Az én fiam már tapsol (9 hónapos),én nem is tudtam,hogy ez ilyen fontos dolog...Ne aggódj,nincs semmi baj!
12/12 anonim válasza:
Enyém se akar tapsolni, hiába mutatom neki nem érdekli. De viszont helyette már sok mindent tud, úgy hogy ez a lényeg. Nem egyformák a babák,lehet a te babád is olyat tud már, amit másnak a babája nem tudja még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!