Mire sikerült megtanítani a 9 hónapos babátokat? - két tárgyat egymáshoz ütöget - két építőkockát egymásra tesz - tapsol - integet - puszit küld - dobozba pakol - gombot nyomogat
Ezekből semmit sem tud még. Jelenleg el van foglalva a nagymotoros mozgásfejlődéssel: kúszik, próbálgatja a mászást, a mai naptól már tud ülni is. :-)
Imád zajd csapni, pár napja felfedezte, hogy ha kemény tárgyat kemény tárggyal üt, akkor az hangos. :-) Én még nem tanítom semmire, arra sem, hogy utánozzon engem.
Szia!
A kisfiam 23.-án lesz 10 hónapos.
Felül, kúszik,mászik, feláll, a járássegítővel már megtesz pár lépést, összeüt két tárgyat, ha autóval játszik, akkor azt mondja hogy brümm-brümm, ha labdázni szeretne akkor azt mondja, hogy lla. :)
Táncikál ha zenét hall, kedvenc zenéje ez:
http://www.youtube.com/watch?v=vSYadh2xmcI
és a többit is szereti :)
A fésűt ha a kezébe adom, akkor megfésülködik, igaz fordítva tartja, de nem baj :)
Már mondja, hogy apa, baba, tete.
ezek egyke sem követelméyn 9 hónapos korbna. pl a kocka egymáshoz ütögetése 12-15 hós kor között követelmény.
amúgy az enyém nem csinált ilyesmiket 9 hónaposan. mindegyik felsorolt dolgot 11 hósan csinálta először.
9 hónapsan inkább mászni szeretett, nem arra figyelt amire én tanítottam volna. :) ja, azt mondta hogy vau vau, ha kutyát látott, de a kutyákat a mai napig imádja. :)
2 éves most, és fél évvel előtte jár a korának megfelelő átlagnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!