Mi lenne, ha 4/5/6-os ikreket varnal?
megtartanad mind oket?
nezem neha ezt a Jon, Kate es 8 gyerek cimu show-t. nem is tudom irigylem is oket meg ugyanakkor nem is.
Természetes úton ez ritka. Lombikban meg be sem ültettetnék ennyit. A tesómék járnak lombikra, ott megmondták nekik, hogy 2-nél többet nem nagyon ajánlanak, mert már a 3-asok is veszélyesek, elnőhetik egymást. Ha meg mind megmarad, az abortusz is necces, mert a többi is megsérülhet közben.
Habár a tévéműsort, amiről írsz nem ismerem.
Én kismama vagyok és reménykedtem hogy ikreim vannak, de egyedül van a drágám!Én lehet hogy 3 nak még örülnék.Sőt!ismerőseim között vannak 3-as ikrek, tök jól megvannak!Nem lombikosok voltak!A barátnőm hormoninjkciót kapott, mert nehezen esett teherbe!
Úgy tudom különben (lehet hogy butaságot írok) hogy ha lombikból mondjuk 2 ültetnek be az még osztódhat !
Lehet hogy nem jól írtam, akkor bocs, ez nem infó akart lenni, csak egy gondolat!
Szóval én örülnék az ikreknek!
Szia.
Hát, ha mondjuk hatos ikreket várnék, biztosan egy kínszenvedés lenne az a 9 hónap (mondjuk hatos ikreknél szerintem max. 7 hónap), de annál nagyobb lenne a boldogság a világra jövetelük után! Alvás, pihenés valószínűleg soha többé nem lenne, de én örülnék, ha kapnék egy ekkora ajándékot az élettől, hogy ekkora nagy családom lenne!
Nem az a baj hogy nekünk anyáknak lene kínszenvedés a 9 hónap,mert az megéri!
Az a baj hogy valószínűleg a babáknak méginkább az lenne.Nem férnének le, elnyomhatnák egymást,sokkal esélyesebb lene hogy valamelyikük betegen szletik,illetve 100% hogy mind túl pici lenne. Veszélyes.
De ha mégis sikerül valakinek úgy hogy közben minden rendben van akkor az egy csoda szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!