Sziasztok! Nekem 8 hónapos a kisfiam, és 3hete tudok mellette háztartás vezetni, pontosabban nappal főzni, meg takarítani. Eddig nappal szinte semmit sem aludt csak 30percet, és egész nap nyügös volt, nem maradt egyedül. Már kúszik, felül, és igy már eljátszik egyedül is, és nem mellékes hogy napi 2x alszik 1,5 órát.
2010. jan. 21. 20:06
12/20 anonim válasza:
Én is már a születése után kb 3 héttel meg tudtam csinálni mindent.És a mai napig.Persze ez babától függ, meg attól ahogy szoktatod.
17 hónapos már a lányom és most már segiteni is szokott,vagy ha nem akkor is elfoglalja magát azidő alatt amikor takaritok, vagy akármilyen más házimunkát megcsinálok.
2010. jan. 21. 20:25
13/20 anonim válasza:
Szia!
Az első két-három hétben rendeltük a kaját, azóta én főzök.Kétnaponta főzök, levest, főételt, köretet.A takarítás is két hezes kora óta megy.A mosás nem téma, csak berakom a mosógépbe, és kiterítem.Nem vasalok, nem is vasaltam soha.Olyanok a ruhák, hogy nem kell, a kezemmel kisimítom, annyi elég.Most négy és fél hónapos a fiam.Nappal nagyon keveset alszik, így ha főzök, pihenőszékben velem van a konyhában, de a szobájában is elvan elég hosszú ideig a játszó és puzzleszőnyegén.Ha nagyobb lesz, veszek járókát.Szóval én mindent meg tudok csinálni mellette.
2010. jan. 21. 20:28
14/20 anonim válasza:
2 hetesek voltak az ikreim, amikortól újra átvettem a háztartás vezetését (főzés, mosás, vasalás, takarítás) a gyerkőcök ellátása mellett. Ma már profin tudom beosztani az időt és a fontossági sorrendet. :)
7 hónapos ikrek anyukája
2010. jan. 21. 20:29
15/20 anonim válasza:
De irigyellek benneteket! Az én párom külföldön van, így mi non-stop egyedül a kezdetek óta. Az első 3 hónap a hasfájással telt, azóta meg nincs el egyedül. Pifffff. Semmire nincs időm. Akkor tudok megcsinálni valamit, ha jön valaki hozzánk és játszik vele kicsit. Most fél éves.
2010. jan. 21. 20:29
16/20 anonim válasza:
Az első hónapokban minden simán ment nálunk,aztán megtanult mászni...utána járni,...és most ha sikerül is rendet rakni max.5percig tart.A főzés,mosogatás,mosás,teregetés megy rendesen mert már együtt csináljuk,de a többire még ki kell eszelnem valamilyen taktikát!Amikor igazán volt időm a háztartásra az az első 9 hónap volt...de ő a hasamban lakott még :)
2010. jan. 21. 20:52
17/20 anonim válasza:
Az elejétől fogva, szerencsére.
2010. jan. 21. 21:19
18/20 anonim válasza:
Születéstől fogva, most 14 hónapos. Sose volt időhiányom mellette. Mázli.
2010. jan. 21. 21:25
19/20 anonim válasza:
Mikor az én babám 7hetes volt,betoltam a kocsit a konyhába és ugy főztem.Látott engem.Takaritani akkor takaritottam mikor aludt.Most 10hónapos és mostmár nem megy ilyen könnyen a főzés.Kapaszkodik belém,az etetőszék a babakocsi is unalmas egy idő után.Viszont a takaritás lett egyszerübb,mindent együtt csinálunk.
2010. jan. 21. 21:59
20/20 anonim válasza:
Én az első perctől kezdve meg tudok csinálni mindent a baba mellett.Mosok,főzök,takarítok a nagy gyereknek segítek a leckében.Plusz van egy vállalkozásunk és azzal kapcsolatban is úgyan úgy csinálom a feladataimat mint a baba elött. Nem mondom,hogy nem fárasztó,mert nagyon is az. De a muszály nagy úr.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!