Mit tegyek kisbabám 6 hós és nem hajlandó a babkocsiban ülni?
Figyelt kérdés
bekötve is kifesziti magát és ordit fogalmam sincs miért van még valaki igy?2014. szept. 28. 11:24
11/15 A kérdező kommentje:
se félig ülöben se fekvöben nem akar! amikor megpróbálom belerakni és még le se ér a segge de tudja hogy most megy be a babakocsiba már akkor ordit!
2014. szept. 28. 12:42
12/15 anonim válasza:
6 hónaposan az én lányom is csak úgy maradt meg, ha a hordozót raktam fel a babakocsi vázra. Vagy volt másik kocsink, az kagylóüléses volt, kényelmes volt neki. A fiam is így volt. Hordozót próbáltad? Szerintem a babakocsi nem kényelmes neki, feküdni meg már nem akar persze.
13/15 A kérdező kommentje:
nem hajlandó hordozóban se lenni.kifesziti magát és ordit
2014. szept. 28. 13:39
14/15 anonim válasza:
ha nem szereti a babakocsit miért nem próbálod meg a hordozókendőt? ha elöl nehéz már neked, vagy nem lát ki hátra is lehet kötni vele. az én babám is utálja a babakocsit, de a hordozókendőt imádja. ha a kötözgetéstől tartasz 6 hósnak már mei tai-t is használhatsz azt nem bonyolult megkötni.
15/15 anonim válasza:
Velünk is ez van, bár nem ennyire durva. Szerintem nem szeretik, hogy ücsörögni kell, unatkoznak. Legalábbis az enyém tutira ezért nem szereti. Érdekes látnivaló vagy játék (vagy ugye rágcsálnivaló) kell. Persze, ez se mindig megoldás sajnos. Az én lányom eldobálja a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!