Mikor menjek látogatni a barátnőm babáját? Egy kicsit elképedtem azon amit mondott.
A barátnőmmel olyan mintha testvérek lettünk volna az én babám érkezése előtt. 33 hétre szültem, de már 8 nap múlva haza engedtek minket a kórházból, nagyon féltettem a kis 2350g-os babámat. A barátnőm és a párja másnap már jöttek is látogatni, csak a szüleimnek és nekik engedtük a látogatást. Azóta eltelt 10 hónap, és egy kicsit ritkábban látjuk egymást. Ő nemsokára /hetek, napok/ szülni fog.
A múltkor kérdeztem tőle, hogy mikor szeretné, hogy majd meglátogassam őket. Arra számítottam, hogy azt mondja, hogy amikor jónak látom, de nem így történt. Azt mondta, hogy ha majd megszül, akkor erre visszatérünk. Azt is mondta, hogy a barátokat olyan 6-8 hétig nem nagyon akarja fogadni.
Na szép, be lettem sorolva a többi hülye huszonéves gyerekagyú barátja közé.
Én amúgy sem akartam volna 4 hétnél hamarabb menni, csak ez úgy szíven ütött. Ti mit tennétek? Vélemények?
Mikor te szültél nem volt ez a fertőzéses mizéria!
Fogadd el, hogy ezt mondta, félti a babáját, attól még nem sorol a többi "huszonéves barátja" közé. Addig is szerintem simán felhívhatod majd, hogy lássa téged tényleg érdekelnek ők. Viszont az is lehet, hogy ő fogja mondani, hogy hamarabb menj.
Ne haragudj rá.
Szerintem fogadd meg amit mondott!
De tényleg ne sértődj meg ezen! Felesleges!
Ha látni szeretnéd a Picit,kérd meg,hogy
küldjön Róla képet... (e-mail,telefon)
Aztán ha egy kicsit nagyobbak lesznek
valószínűnek tartom,hogy együtt fognak játszani! :)
Szerintem is fogadd el a döntését, ő sem fog megsértődni, hiszen így akarják, és neked sem kell ezen megsértődni.
Amíg nem voltam terhes és nem voltam még ilyen helyzetben, én is furcsálltam, mikor az egyik barátunk kijelentette, hogy majd szólnak, mikor lehet menni babanézőbe, kivárták a 6 hetet. Aztán mikor még csak terhes voltam, anya munkatársa szült, és anyáék már két hét múlva mentek látogatni. Teljesen kiakadtam, hogy hogy gondolják.... De a munkatrásuk akarta így.
Mi is mondtuk minden ismerősnek, hogy januárig csak a család, aztán januártól jöhetnek. November végén született a babónk. Persze már mi sem bírtuk ki, karácsonykor különben is rokonjárás volt, így már szilveszter előtt elkezdtek jönni a barátok is. És még mindig jönnek még.... :o)
Mostanában ez a h1n1 cécó amúgy is mindenkit gyanakvóvá tesz, ezért megértem a barátnődet, hogy kivárja az időt. Lehet, ha nyár lenne, ő sem mondta volna amit mondott...
Szerintem ne haragudj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!