4 hónapos múlt a kisfiam! Milyen gyógyszereknek, illetve szereknek érdemes itthon lennie?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 13:51
11/15 anonim válasza:
egyáltalán nem ugattalak le...
nekem kifejezetten ezt ajánlotta a gyerekorvos, azért lepődtem meg rajta kissé.
12/15 anonim válasza:
Nálunk van:
Nurofen szuszpenzió,Normaflore, tengervizes orrspray, orrcsepp, Bethadin, Dentinox és az ekcémára való krém.
13/15 anonim válasza:
Cebion, nurofen(ez és a panadol is túladagolás esetén májkárosodást okozhat, de nem itatjuk meg a gyerekkel az üveget egyszerre), vigantol, tengervizes orrsoray, sinupret megfázásra, viburkol kúp, és lázcsillapító kúp, neomagnormon sebekre, alkohol néha nem árt.
14/15 anonim válasza:
Nálunk csak Germcid kúp van. Ha valami más baja lenne a lázon kívül, úgy is rögtön a dokihoz fordulnánk tanácsért. Más "szerekkel" házilag nem kezelem! Bocsi, orrcsepp még van itthon, mert kb fél éve taknyos volt, és azt mondták, hogy azon kívül más nem neki, meg a sóoldatos orrcsepp.
15/15 anonim válasza:
18:06 vagyok
A Vigantolt elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!