4 hónapos múlt a kisfiam! Milyen gyógyszereknek, illetve szereknek érdemes itthon lennie?
Pontosan mit értesz szerek alatt?
Lázcsillapító feltétlen legyen otthon.
1,Lázcsillapító kúp,és szirup,Panadol vagy Nurofen.
2,Amit én még nélkülözhetetlennek tartok,az a Fenistil csepp,ami jó allergiás,és más kiütésekre,ekcémára.
3,Ami még van itthon nekem,az köhögésre cseppek,és hasfájásra,de ez szigorúan az orvos által előírt dózisban.
panadolt ne, májkárosodást okoz és szerintem a fenistil cseppet is csak orvosi rendelvényre add, vényköteles ugyanis..
legyen germicid kúp, nurofen szirup, calcimusc ampulla
Nálunk ami mindig van:
Infacol,Nurofen szirup,Germicid kúp és mostanában hogy elkezdődött a fogzás,Viburcol kúp
Nálunk van mindig itthon:
-lázcsillapító: két különböző hatóanyagú (most pl: nurofen és sup. noraminophenasoni),
-fogzásra valami hatékony (nekünk a Chamomilla vulgaris, és a viburcol kúp vált be, mindkettő homeós szer)
-neogranormon krém (pelenkakiütésre)
9,5 hós anyukája
nálunk ezek vannak itthon:
megfázásra: babyluuf balzsam, sterimar orrspray, strodal szirup
immunerősítő: cebion csepp
sebkezelésre: betadinos folyékony szappan
lázra, fájdalomra: nurofen
fogzásra: dentinox
:)
persze ezek csak jöttek sorban, most 10 hónapos a babám, jött már a foga, egyszer meg volt fázva, egyszer megégette a kis kezét, szóval apránként gyűltek össze.
ami feltétlenül fontos szerintem az a nurofen. a többit meg tudod venni akkor is, ha "baj" van.
na pont ezért kérdeztem, mert a betegtájékoztató szerint OKOZHAT! ha túladagoljuk.
jók ezek a riogatások, tényleg...
a kérdezőnek:
gerimcid, panadol baby, fenistil, calcimusc,fenistil, kiütésre,csípésre viszketősenyhítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!