Van kedvetek ötletelni? (lány név)
Nem rég tudtam meg, hogy kislánnyal vagyok várandós, és annyi név van, ami tetszik nekünk, hogy gondoltam megkérdezlek titeket, milyen nevet javasoltok a Zselján vezetéknév mellé.
Nagyon szeretjük a kicsit komolyabb neveket, tehát a Fanni, Hanna és társai ki vannak zárva.
A mi ötleteink: Magdaléna, Kornélia és Tercia.
A három közül valamelyik esetleg tetszik? Ha nem miért, és mit tudnátok helyettük javasolni?
A Tímea gyönyörű, és külün szép, mert Arany János taéálza ki (az Aranyemberben szerepel először.)
Szép a Júlia és Viktória is, de én a Te eredeti javaslataid alapján úgy érzem, valami kevésbé hétköznapira vágysz. Nekem a Magdaléna abszolút befutó. Szép, elegáns, ha kell becéghető (Magdi). Én maradnék ennál a helyedben:-) Nem igaz, hogy nyelvtörő. Kicsi korában úgyis magdzod vagy Lénázod. Ő meg majd eldönti, ha idősebb, hogy az elegáns verziót szereti vagy valahogy becézteti magát.
Teljesen egyezik a vélemányünk, hogy a Fanni és hasonlók nem komoly, elegáns nevek. Ettől még lehetnek szépek, de más kateória.
Elnézést, ha bárki izlését megsértem, de szuerintem a Magdalána és a Vanda (vagy Zsejke stb.) nem egy kategória.
Magdaléna!!
Köszönöm az újabb javaslatokat és véleményeket :) Valóban valami elegáns és szép nevet szeretnénk a lányunknak, bár már bővült a lista a sok ötlet alapján.
A Magdaléna, Kornélia és Tercia változatlan, nem tudunk dönteni köztük, és ehhez jött a Júlia, Antónia, Elza és a Kátya.
Nekem a Matildával tetszik a legjobban!!
gratula a kislányhoz!!
Zselján Veronika
Zselján Johanna (nem Hanna)
Zselján Karolina
Zselján Leonóra/Eleonóra
Zselján Szilvia
Zselján Imola
Sok örömet a kislányotokban!
Hanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!