Mikor lehet a baba kezebe kiflit adni?
Figyelt kérdés
8honapos, szeretnek neki adni hogy maga ragcsalja, de annyira felek h leharap egy darabot es megakad a torkan.2014. szept. 26. 13:43
1/9 anonim válasza:
ha legalább 3 foga kint van. és nagyon kis darabokat.
2/9 A kérdező kommentje:
2 foga van csak
2014. szept. 26. 13:45
3/9 anonim válasza:
Elvileg 8 hónapos kortól adhatsz neki. Szerintem megpróbálhatod.
4/9 anonim válasza:
Gyerekfüggő. Az én fiam már 8 hónaposan, hiába csak két foga volt, nem volt hajlandó pürét enni, csak darabosat. Ha félsz, hogy még nem boldogul vele, adj neki először babakekszet, nézd meg, azt meg tudja-e enni.
5/9 anonim válasza:
Kiflicsücsök,kenyérhéj,és babapiskóta nélkül nőttek fel a gyerekeim.Van pedig 3. Én túl parás voltam/vagyok ilyen téren. A mama adott egyszer a lányomnak kenyér héjat ,,szopogatni,, a gyerekhez majdnem mentőt kellett hívni,mert megakadt neki a cucc. Ez nekem annyira megmaradt,hogy a másik 2 gyerekemet sem etettem ilyenekkel. Amúgy is felesleges,mert 2 evés között ne eszegessen pl. kiflit,mert a főétkezéstől,tízóraitól,uzsitól, rendes kajától veszi el a helyet.Annyit nem ér az a sok liszt,meg a cukros babapiskóta.
6/9 A kérdező kommentje:
igen, en is nagyon parazok h megakad.valoszinu h en sem merek majd adni neki
2014. szept. 26. 15:03
7/9 anonim válasza:
Ennek mi értelme van? Semmi pozitívuma nincs, viszont veszélyes. Ráadásul a bolti kifli általában tejjel készül, amit még nem is kaphat egy 8 hónapos és amúgy se nagyon tartalmaz hasznos tápanyagot.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó arra pl. hogyha a család együtt eszik az asztalnál, neki is adni egy kenyérhéjat vagy kifli véget. Én 8 hónapos korátol adok neki. A kenyérre jobban figyelni kell, mert előbb elázik és akkor kiveszem a kezéből. A kifli már jobban bírja.
9/9 A kérdező kommentje:
koszi
2014. szept. 27. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!