Miért kel fel éjszaka ennyiszer? 4 hónapos, és van, hogy 20 percenként kel?
Nem tudom mit csináljak. Nem az éhség kelti, leteszteltem. Hasa fájdogál, pukik nehezen jönnek, de míg nappal jó elvan, éjjel horror. Nem alszom 1 órát sem egyhuzamban.
Nem várom el, hogy átaludja az éjszakát, mielőtt ezzel jönnétek, felőlem nyugodtan kelhet többször enni, ha éhes, de ez nem állapot, hogy leteszem, és 5 perc múlva sír. Majd max 40 perc, míg húzza az újabb alvást, de azt is mocorogva, nyöszörögve.
már nem tudom mit tegyek. Ringatás, vagy cici nyugtatja csak meg. Az tuti h fáj valami (hasa, ínye), de nem tudom mi a megoldás:(
Ha a hasa fáj, akkor próbáld ki a következő módszert, nekem bevált. Nekem mindenre hasfájós volt a babám, akármit is ettem. Szóval a módszer lényege, hogy a "tiszta" tejet lefejed és éjszaka adod oda neki.
Reggel lefejtem a tejet, mert az éjjel termelődött, tehát tiszta, nincs benne hasfájást okozó anyag. Utána még minden szoptatás után annyit fejtem, amennyit csak tudtam, tényleg minden csepp számított (én még mindig nem ettem egy falatot sem, csak vizet ittam).
Na és olyan dél körül már nagyon éhes voltam, na akkor ettem. És onnantól jött a fekete leves, hasfájás, üvöltés, masszírozás, minden. Szóval a délután horror volt.
Viszont estére odaadtam neki a kefejt "tiszta" tejet, ezzel 1-2 szopit ki tudtam váltani és nyugi volt. Így kb nyertem fél éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!