Hogy csináljam, hogy éjszaka ne 7-8 percenként keljen?
Figyelt kérdés
8 hónpos a fiam, soha nem aludtunk át egy éjszakát sem, de mára már botrányossá vált a helyzet. Van amikor egy éjszaka 30-szor kel, egydül vagyok vele és már én sem bírom. Ilyenkor nem fáj semmilye, nem éhes, nem szomjas, csak egyszerüén felkel. Már ninden mószert kipróbáltam, popsi "ütögetés", felvesz/letesz módszer (amíg kéze van minden rendbe, ahogy közelítek az ágyhoz sírás), 5 percenként bementel. Ilyenkor csak hisztizik ha otthagyon. Reggelente is sírva ébred és fáradtan. Az altatás este és nappal is könnyen megy csak az éjszakai ébredések kesrítik meg a napjainkat. Teljesen ki vagyok már fáradva. Adjatok tanácsot légyszi, mert ekem már nincs ötletem!2009. aug. 1. 13:16
1/8 anonim válasza:
Szia! Nem lehet, hogy fél a kiságyban/tól? Akkor szoktak ordítani, amikor meglátják. Próbáld meg úgy altatni, hogy a kiságy mellett vagytok, egyre közelebb mentek. Ha sehogy sem megy, sztem altasd magad mellett, idővel, amikor már tovább alszik, vissza lehet tenni az ágyikójába, és így szép lassan leszoktatni arról, hogy veled aludjon...
2/8 anonim válasza:
Ja, nekem 1.5 éves a fiam, de még ő sem alussza át az éjszakákat, bár ő csak inni kér, vagy a cumkája veszett el...
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem fáj semmi neki, de valami mégiscsak zavarja a kicsit. Nem lehet hogy fázik?? Tudom, lüke kérdés ebben a kánikulában, de én is "alulöltöztettem" éjszakára a 8 hónapos lányomat, és ő fázott!!! Most kicsit többet adok rá, azóta jól alszik!
4/8 anonim válasza:
Na most furat irok, de nekem bejott!
Tedd masik helyre az agyat,es vegy uj mas szinu huzatot.
Ha van jatek felakasztva azt szedd le, vagy csereld ki.
Majd mikor beleteszed jatsz vele kicsit, hogy jol erezze magat.Es legyen kellemesen huvos a szoba estere.
5/8 anonim válasza:
Meg kell tanulni minden gyereknek vissza aludni. Hagyd legyen egy kicsit egyedül. Majd megtanulja saját magát vissza altatni. Nem kell annyira gyorsan odamenni és vígasztalni mert jobban felébred és aztán már nem fog aludni. Mindig egy kicsivel több időt legyél távol. Szép lassan hozzá szokik. Ha csak gugyög ne vedd ki csak ha tényleg hallod, hogy nagyon sír. És igen vegyél ki minden kütyüt az ágyból ami elvonhatja a figyemét az alvásról.
6/8 anonim válasza:
Ja és elfelejtettem lehet, hogy fáj valamilye ilyenkor nő ki a foguk általában a kicsiknek. Igaz írtad, hogy nem de érdemes lenne egy éjszakát kipróbálni valami fájdalom csilapítót Pl: panadolt, akkor kiderülne. Nekem meg szokott nyugodni a babazenétől nagyon szereti a mai napig. Lehet ezzel is próbálkozni. Ha rájön a hiszti én adtam be neki cebion cseppet és azt szopogatta akkor megnyugodott.És ahogy szopogatta bealudt.Játszócumit nem írtad, hogy használtok-e.Esetleg még az is segíthet.
7/8 anonim válasza:
a Cebion csepp (C-vitamin) nálunk is bevált, mint hiszti-megelőző-szer! :)) Egy-két csepp a cumijára, és hiszti nincs, csak boldog cuppogás! :)
8/8 anonim válasza:
A te ágyadban sem alussza át az éjszakát melletted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!