Nincs valami ötletetek hasfájás enyhítésére? 6 hetes baba
Tekeri a szél a beleit, lehet hallani, szerintem ez kínozza, de lehet más is.
Amit eddig próbáltunk: Espumisan/Infacol, Biogaia, Colief/ Lactase comfort.
Szoptatás megszakítása büfiztetés miatt többször, mindenféle pózok, blokkonkénti szopi, cumisüvegből lefejt tej, hátha nem nyel annyi levegőt.
Masszázs, torna.
Pihenőszék, ringatás, hasra fektetés.
Az egyetlen ami működik, ha sétálok vele, kendővel, vagy szorosan magamhoz szorítva. Ha megállok visítva sír, feszíti magát, remeg, keze ökölben.
Éjjel 7 órát sétáltunk, amikor leültem vele elborultam az ágyon, arra ébredtem, hogy megint visít. Nagyon megköszönök mindent, ami esetleg működhet. Légyszi ne írjátok, hogy csak az idő segít
Ugyan nálunk sem jött be semmi, de mi még próbáltuk a Gripe water-t, a baby calm cseppeket, szőlőmagpárnát. Ezeket még próbálhatod, hátha nálatok bejön...
Valamint homeós cuccok.
nagyon sajnálom, megértem, a lányom 4 és fél hónapos, és még mindig küzdünk, a végkimerültség határán. Nálunk a kendő sem jött be, semmi:(
nálunk a hasra fektetés egy kicsit enyhítette
más nem vált be, vagy még esetleg a ringató szék ha van valakinek a rokonságban
Meggymagpárnát megpróbáljuk, hasra nem tudom fektetni, mert üvölt. Az én hasamra teszem, úgy jó neki. Ma csináltam vele azt, hogy takarót gyűrtem be, arra egy kispárnát és így kb 45 fokban fekszik, a kispárnáról lelóg a keze, lába, csak a hasát, fejét tartja a párna, így simogatom a derekát. Ez most 10 perce működik.
Mecsek baby teát iszom én is és ő is, de nem minden nap kapja. 1 filterből 2 litert főzök, nagyon gyenge.
Gripe water-t még nem próbáltuk, a kórházban javasolták, lehet azt is megnézzük.
Most volt itt a védőnő, mondtam neki, hogy mi a helyzet. Volt egy kis véres kaka is, azt is említettem. Azt mondja hogy nagyon valószínű, hogy tejallergia lesz, ez okozza a bajt, holnap elmegyünk a gy.orvoshoz, majd mond valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!