Miert lett kisfiam bukos?
Szia, koszonom valaszod+!
Most ket napja 2 repa 1 krumpli parolva pici soval osszeturmixolva. Ez egy fozelek.Delutan meg van a milupanak itt (kulfoldon elek)baby rice, baba rizs por alapu, es almaval van izesitve tapszerrel vagy anyatejjel kell kikeverni olyan mint a tejberisz turmixolva es hig persze.4hos kortol ajanljak mi meg 6 hosak leszunk nemsokara.
Nem tudom mi lehet! De lehet hogy többet eszik mint amit kéne.
Én mindig krumplival sűrítettem a gyümit, répát stb-t így a rizzsel kapcsolatban nincsenek tapasztalaim ilyen korban.
Lehet hígabb a főzelék lehet azt másképp érzi és hamarabb jól lakik, meg hát a széklete is hátha nem lesz olyan kemény.
Ha pedig sehogy sem boldogulsz akkor lehet hogy várni kéne egy hónapot. Az nem a világ vége.
Ha akkor is előjönnek ezek a problémák akkor orvostól is kérj tanácsot, illetve védőnőtől, vagy egy tapasztalt anyukától.
Addig is próbálkozz több féle variációval.
Kitartás! Sok mindenre mondják hogy kihívás, de ez az igazi kihívás! Sok sikert!
Szia!
A rizstől semmi baja.Egyes tápszerek alapja is rizs.
Viszont a répa székletfogó,és a krumpli is.A kettő együtt pláne.De ha nem szorulásos,és rendszeresen van széklete,akkor természetes ám,hogy megváltozott a széklet a hozzátáplálástól.Sok rostot etess vele,sóska,spenót,barack..stb..
Adhatsz husikat a főzelékhez.
Az én lányom is bukott ilyen idős kora körül,és egyszer csak magától elmúlt.Pedig ő még keveset is evett.
Nem tudta megmondani az orvos sem,hogy mitől van pontosan,állítólag még nem zár tökéletesen a gyomorszáj.
Ha nincs gond,egyenletesen gyarapszik,akkor nem csinálnak semmit.Ha nem gyarapszik,és nagy mértékű a bukás,reflux vizsgálatra kell vinni.
Minden jót,üdv
UUU nagyon koszonom a sok hasznos valaszt! Probalkozunk higabb fozivel es sok sok rostos gyumivel picit jobb mar. Kulfoldon elek es itt nem foglalkoznak a bukos babaval reflux vizsgalat? Mosolygott a vedono:) Ne aggodjon feleslegesen anyuka! Oktoberben megyunk haza majd otthon csinaltatok neki ilyen vizsgalatot.
Megegyszer koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!