Ikreink fognak születni 2 lány. Nevekben kérnék segítséget. Szerintetek?
Figyelt kérdés
4 név van és nem tudjuk melyik legyen légyszíves segítsetek!
Dorottya,Rita,Kamilla,Orsolya
Férjem vezeték neve: Draxler
Előre is köszönöm a válaszokat!
21/l
2014. szept. 24. 20:47
21/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük a segítségeket!!!:)))
Végül Draxler Kamilla Dorottya és Draxler Rita Orsolya lesz :)
2014. szept. 25. 19:31
22/27 A kérdező kommentje:
A másik variáció volt Draxler Kamilla Rita és Draxler Dorottya Orsolya :) de az első lesz mert ahoz a név pároshoz az apuka ragaszkodik meg utána egy kis át beszélés után ki éjtettük a 2. variációt :) úgy hogy Draxler Kamilla Dorottya és Draxler Rita Orsolya lett vegül
2014. szept. 25. 19:34
23/27 A kérdező kommentje:
20. Válaszoló te miről beszélsz mi nem ragaszkodunk görcsösen ezek a nevek tetszik és kész! Igen tudjuk hogy alapból a vezetéknév nyelvtörős de ez van...
2014. szept. 25. 19:42
24/27 anonim válasza:
Ez mind nagyon szép név. Hasonló az ízlésunk. Én az Orsolyára és a Kamillára teszem a voksom, de a másik kettő is jó. Nekem még a Tímea tetszik.
25/27 A kérdező kommentje:
Vagy az nagyon gáz ha az én vezeték nevemet kapják? azzal is olyan jól csengenek a nevek...és nem nyelvtörős.
2014. szept. 25. 22:48
26/27 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha meg tudtok ebben egyezni a pároddal. AZ egyik barátnőméknél éppen az apuka vetette fel, hogy a gyerekek kapják az anyjuk vezetéknevét (az anya a házasságban is megtartotta az addigi nevét egyébként), mert az apa vezetékneve tucatvezetéknév, minden ötödik ember ilyet visel, az anya vezetékneve pedig ritka és különlegesebb hangzású. így az apa kérésére a gyerekek is az anya vezetéknevét vették fel.
27/27 Draxler Rita válasza:
Erre nem tudom mennyi esely van , de engem Draxler Rita Kamillanak hivnak es testvereim Draxler Orsolya es Draxler Dorottya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!