Ikreink fognak születni 2 lány. Nevekben kérnék segítséget. Szerintetek?
Figyelt kérdés
4 név van és nem tudjuk melyik legyen légyszíves segítsetek!
Dorottya,Rita,Kamilla,Orsolya
Férjem vezeték neve: Draxler
Előre is köszönöm a válaszokat!
21/l
2014. szept. 24. 20:47
11/27 A kérdező kommentje:
Köszönjük a jó kívánságokat :) és nagyon sokat segítettek :) hát nekünk ki mondotan ezek a nevek tetszenek :) 1 válaszoló mire gondolsz te milyen neveket adnál amik lágyabbak?
2014. szept. 25. 10:29
12/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat 2. válaszoló
2014. szept. 25. 10:30
13/27 A kérdező kommentje:
Luise és Lotte Szép nevek :) de mondom ki mondotan ezek a neve tetszenek nekünk :) de azért köszi
2014. szept. 25. 10:40
14/27 anonim válasza:
Dorottya, Rita vagy Dorottya, Kamilla.
Gratulálok a babákhoz :)
16/27 anonim válasza:
Nekem a Rita és a KAmilla tetszik, bár tényleg lehet zavaró a r végződés a Rita esetében, bár annyira nem.
17/27 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nektek ezek a nevek tetszenek, de inkább azt vegyétek figyelembe, hogy a gyereknek mi a vezetékneve. Ő fog azzal a névvel együtt élni egész életében. Nekem a legeslegkedvesebb keresztnevem a Katica, de mivel a párom vezetékneve Bogár, nem fogjuk így elnevezni a lányunkat :( :)
Annyiféle női keresztnév létezik, nem hiszem el, hogy csak és kizárólag egy a 4 tetszik, az összes többi meg egyáltalán nem.
18/27 anonim válasza:
Azért utolsó nehogy már lebeszéld a kérdezőt. Ez a négy tetszik nekik és kész. Legalább már van egy leszűkített listájuk. Mert személy szerint engem jobban idegesít az, amikor olyat kérnek itt, hogy adjunk névötleteket, mert a kérdezőnek egyáltalán nincs egyetlen sem a tarsolyában, nem is tudja, hogy válasszon nevet stb. És akkor ömlik a rengeteg név ajánlatként, ami a kérdezőt szerintem csak még jobban összezavarja. Sokkal jobb, ha már van miből választani. A kérdező nem azt kérte, hogy bármilyen névötletet adjunk neki, hanem hogy ebből a négyből választva szavazzunk. ha ezek a nevek nem tetszenek, akkor nem kell válaszolni a kérdésre és kész.
19/27 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm :)
2014. szept. 25. 19:25
20/27 anonim válasza:
Senki sem mondta, hogy a nevek nem tetszenek. Csak azt nem értem, miért kell görcsösen ragaszkodni olyan nevekhez, amik még nyelvtörősebbé tesznek egy amúgy is nehezen kimondható vezetéknevet. Mire jó az, ha a gyerek még tízévesen se tudja kimondni a saját nevét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!