Miért sír torka szakadtából a 3 hónapos kisfiam a babkocsiban?
Figyelt kérdés
Eleinte imádta, mindig el is aludt benne. Most már a boltig se merek vele elmenni, mert végig sírja az utat. Hiába van neki benne csörgő, egy idő után megunja. A bébihordozót rá lehet pattintani a kocsira (gondoltam az a baja, hogy nem lát ki), de ebbe se jó neki. Egész nap bevagyunk zárva a lakásba, nem merek vele kimozdulni. Úgy irigylem azokat az anyukákat akiknek a babájuk elnézelődik a babakocsiban, ők meg boldogan sétálnak velük2008. aug. 10. 08:01
1/6 anonim válasza:
Valami történhetett vele a babkocsiban ha ennyire megváltozott a helyzet. Türelemmel vissza lehet szoktatni. Amikor otthon vagytok csak tedd bele egy kicsit tologasd, aztán ha elkeseredik akkor vedd ki dajkáld meg, vígasztald meg. Napjában többször is beleteheted, közben beszélj hozzá és ne erőltesd és akkor a baba is érezni fogja hogy a babakocsi nem bünti. Ha türelmes és fokozatos vagy akkor pár nap alatt újra megbarátkozik a babakocsival.
2/6 anonim válasza:
Majdnem minden kisbaba átesik ezen 2-3 hónapos kor körül, köztük az én lányom is. Ezért én nem értek egyet az előttem szólóval, igenis nem szabad ráhagyni a babára, mert több hónap is eltelhet amíg újra megszereti, akkor addig nem mész sehová?Levegőzni kell, boltba menni is, nem lehetsz bezárva mindig a lakásba. Az egyik ismerősöm 2 hónapig nem tudott menni sehová, mert sírt a fia amikor beletette a kocsiba, úgyhogy inkább kivette és otthon maradtak. Ez se neki, sem a babának nem volt jó. Én azt csináltam, hogy először csak az utca végéig toltam, üvöltött persze, de beszéltem hozzá, simogattam és hazamentünk. Másnap tovább mentem, odafelé üvöltött, vissza már nem...4-5 napig csináltam ezt, megálltunk, megvigasztaltam, beszéltem hozzá, elég kemény volt, de megszokta újra, pár nap alatt rendeződött minden. Kitartás!
3/6 anonim válasza:
Nekunk is volt ilyen par hetig tartott mire rajottem hogy nem lat ki es az a baja. Szeretett volna ulni benne. MI kivettuk a bebihordot es ultettuk de csak annyira hogy epp kilasson es persze csak egy rovid utra. Probaljatok ki hatha.....
Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
A legelső válaszoló nem is írt olyat,hogy rá kell hagyni
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Próbálok türelmes lenni, bár bevallom, hogy fogyóban van, és biztos hogy ezt a babóm is érzi, de olyan rossz hallgatni ahogy sír, és mindenki kérdezi az utcán, hogy ugye éhes a baba?
2008. aug. 10. 18:11
6/6 anonim válasza:
Nálunk azóta szereti a kislányom a babakocsit, mióta a sportrészt ráraktuk, és abban utazik. Ha fáradt hátradőltöm, ha nem akkor majdnem ülőre állítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!