Segitség?! Miért üvölthet a 9hetes babám az utolsó estetés után torka szakadtából 3/4órán át, ha már biztos nem éhes? Többi lent
anyatejes, de a dokinőnk javaslatára kap tápis kiegészitést, általában az utolsó 2 étkezésnél,mert 6körül ált 50et tud szopizni, f9kor meg már csak 30-40et.ilyenkor mindig többet kér vacsira, 130-160közt eszik összesen(tej+táp)napközben még 90ekkel elvan reggel 140et is szopizik.(hátha szerepe van ennek is benne)
4ik napja cisnálja ezt.eddig minden ok volt, vacsi után eldajkáltam kb negyed óra alatt, és szépen letettem aludni. ma pl szopizitt ügyesen 50et, sirás h éhes jött a tápszere, megevett 110et(tehát 160 szoval éhes nem lehetett) és utánna egyszerűen nem tudtam megnyugtatni üvöltött fél órán át olyan keservesen és szivszoritóan h borzasztó. én is sirtam már vele a végén.probáltam ringanti, letenni, de semmi,csak üvöltött. nem hasfájós,most sem huzta alábikót. majd megkináltam egy kis babavizzel(amit napközben is kap) behuzott még gyorsan majd 50et, és ugy tudtam megnyugtatni és letenni. de ennyivel több tápszert nem szabad adni neki már szerintem...rengeteg lenne neki...nem? egyszerűen nem értem mért csinálja ezt,már 4ik este. szerintetek???
a napközbeni evéseknél sosincs ilyen probléma. nagyon tanácstalan vagyok. bocsi h hosszu lett
Fáj a pocija.
Próbálkozzatok másik tápszerrel!
Nekünk a 3. vált be!
Hirtelen passz...
De saját tapasztalat, hogy inkább a tejed próbáld minden erővel növelni, mert így el fog apadni idővel sajna... én így jártam.
Én akkor is a hasfájásra tippelnék, bár lehet, hogy mégis enne.
A szomszédom már 2 hetesen napi 6X 180-at evett...
Valamikor be kell pótólni, ami napközben kiesett, de akkor jobb lenne kiegyensúlyozottan mindig ugyanannyit adni neki, mint egyszer csak 90-et, utána megy 160.-at
napközben ő szopizik 90et,akkor már nem szoktam pótlást adni,nem is sir utánna, azzal szépen el is van 2-3órát. ha meg a tápszer lenne a ludas,akkor mért most jeletkezne a baj mikor már születése óta ezt kapja?
azért köszönöm a segiteni akarást és a tippeket, szerdán elmegyünk a doktornőnkhöz, nála is rákérdezek mi a véleménye.addig várom a a további válaszokat!
remélem h nálunk is hamarosan elmarad,mert a szivem szakad meg...
előz
eza méregetés csak az agyadra fog menni:-))), már bocs, amúgy este minden baba kevesebet eszik, délután tedd többet cicire, lehet a tápot is el tudjátok hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!