Mennyit kell adni tejpépből, ha most kezdtük a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
4 hónapos baba mennyi tejpépet kaphat, ha most kezdtük a hozzátáplálást? (vaníliás Milupa, a dobozon 160 ml van- ez kb. mennyi anyatejnek felel meg?)Illetve mikor, hányszor érdemes adnom neki? Anyatejes baba- 2 szoptatás között, vagy egy egész étkezést kiválthatok vele?2010. jan. 20. 20:11
1/3 anonim válasza:
Hát kezdetnek sok lesz a 160 ml tejpép, de a hozzátáplálás elején még sokminden megy a pocsékba, mert nem eszi meg a baba a teljes adagot. Én naponta 1x szoktam adni (11 hós a lányom), én tizóraira adom, sokan délután adják. Egy étkezést kiválthatsz vele.
2/3 anonim válasza:
Az én 7 hónapos fiam 30 g porból készített tejpépet eszik meg egyszerre, ez kb egy fél adag. Ennél többet még sosem bírt, és neki ez egy vacsora.
Szerintem kezdd fél adaggal te is, így kevesebbet dobsz ki! (Elég drága mulatság :-))
Ja, és beleszakadtunk olyanba is az elején, ami annyira nem ízlett neki, hogy 2-3 kanállal evett csak belőle.
3/3 anonim válasza:
Ráadásul az sem biztos hogy egy étkezést ezzel kellene kiváltani. Szerintem előbb a gyümölcs, zöldség, főzelék... Mellette anyatej (v. a szokásos tápszer), aztán egyre több kaja abból amit ti esztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!