Szerintetek miért mondják azt hogy kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond?
ezt inkább kutyákra mondják, mert nagyobb kutya többet eszik, nem győzni anyagilag
lehet ha a köznyelvben átkerült gyerekre, ott is ilyesmi lehet
Nem tudom, miért mondják. Én nem értek vele egyet. :) Az enyémek 16, 8, 6 évesek és még most is azt tartom a legszörnyűbbnek, hogy nem tudom, miééééééééééért sír? :)
Remélem, nem is lesz ettől nagyobb gondom. Majd meglátjuk.
Nekem van egy 16 és egy 14 éves lányom, és egy 1 éves kis fiam, hidd el nekem, ezek a gondok elmúlnak, eltűnnek amik most a kicsivel vannak,egyszerűen kinövitek őket.
Viszont a csajokkal, néha megőrülök, pedig két kitűnő tanuló alig lázadozó, viszonylag sokat segítő gyerek, még is ha az ő lelkükben nincs béke, nem tudsz segíteni rajta, és egy csomó dologban nem tudsz segíteni neki( csak hallgatod, szét vet a düh, de tudod, hogy az ő élete, és támogatod a döntéseiben, még a rosszakban is). Ez az ami nagyon nehéz. Felnőni hozzájuk, elengedni. Nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!