Szerintetek kikből lesznek azok a nagyon ápolatlannak kinéző anyukák?
Látok néhány olyan nőt kisgyerekkel, aki elképesztően nagydarab, régi nagy hajgumi van a mosatlan, zsíros hajában, szakadt susogós melegítőben mennek az utcán (a Belvárosban!), és látszik, hogy ápolatlanok.
Szerintetek ezek a nők előtte is ilyenek voltak? Mármint, vajon egy ápolt, mondjuk kicsit sminkelő, csinosan öltözködő, magával törődő nő is válhat ilyenné? Vagy ezek a nők előtte is így néztek ki, csak gyerek nélkül?
Persze tudom, hogy kevesebb idő jut gyerek mellett magunkra, meg bla bla, de mégis ott a kérdés, vajon 100%-kal kevesebb idő jut magunkra?
Szerintetek?
Én is úgy gondolom, hogy ezek a nők gyerek előtt sem adtak túlzottan magukra, nem kell ahhoz gyerek, hogy valaki egyszerűen ne érezzen ingerenciát arra, hogy másfél hétnél gyakrabban mosson hajat, ne vegye fel hatszor egymás után ugyanazt a kinyúlt pulcsit, kopott nadrágot. (nyilván sarkítok kicsit)
De! Való igaz az is, hogy nem feltétlenül kell elsőre ítélekzni a másik felett, én tipikusan az a "tip-top" anyuka vagyok, aki havonta jár fodrászhoz, igyekszik divatosan öltözködni, rendszeresen sminkel (nyilván nem Kim Kardashian full-sminkben parádézok a játszótéren és nem Dolce&Gabbana ruhában kúszok a gyerek után), de nagyon figyelek a külsőmre.
Ennek ellenére tegnap délután majdnem 40 fokos lázzal ébredt a babám a délutáni alvásából, a dokink meg már csak 15 percig rendelt, úgyhogy rohantam a gyerekkel a rendelőbe, azt sem tudtam mit rángattam magamra miközben hívtam a taxit, a hajam kócos volt, a szemem karikás a sírástól (eléggé megérmültem a semmiből jött magas láz miatt), borzalmasan és kicsit igénytelenül nézhettem ki, de pont akkor ez nem érdekelt. Tehát tényleg megesik, hogy az ember olyan helyzetbe kerül, hogy pont az érdekli a legkevésbé, hogy hogyan lép ki az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!