Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek kikből lesznek...

Szerintetek kikből lesznek azok a nagyon ápolatlannak kinéző anyukák?

Figyelt kérdés

Látok néhány olyan nőt kisgyerekkel, aki elképesztően nagydarab, régi nagy hajgumi van a mosatlan, zsíros hajában, szakadt susogós melegítőben mennek az utcán (a Belvárosban!), és látszik, hogy ápolatlanok.

Szerintetek ezek a nők előtte is ilyenek voltak? Mármint, vajon egy ápolt, mondjuk kicsit sminkelő, csinosan öltözködő, magával törődő nő is válhat ilyenné? Vagy ezek a nők előtte is így néztek ki, csak gyerek nélkül?

Persze tudom, hogy kevesebb idő jut gyerek mellett magunkra, meg bla bla, de mégis ott a kérdés, vajon 100%-kal kevesebb idő jut magunkra?

Szerintetek?

2014. szept. 23. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem akarok kötekedni-nekem nagyon sokat segit a férjem,de sokszor csinálom azt,hogy gyorsan hajat mosok,addig a babám elpakolgat a fürdőben(régen üldögélt a hordozóban)aztán megy ő fürdeni-én közben becsavarom a hajam,vagy gyorsan kilakkozom a körmöm,leszörtelenitek.én igy szoktam összehozni a dolgokat.szerintem,ha valaki nagyon akarja,meg lehet oldani-de úgy gondolom,hogy ők nem is akarják.(most nem a lelki háttérről beszélek)-mert valóban lehet az is mögötte
2014. szept. 23. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Én sose jutnék ide.Az ápoltság alap,ha nincs időd hajat mosni akkor egy szép kendő a hajba és meg van oldva.Az igényes,csinos,és kényelmes ruha sem pénz kérdése,turiban is lehet szép darabokat kifogni.Pici smink aki igényli (én igen) 3 percnél többet nem vesz igénybe.A túlsúly az egy dolog,mert aki duci az nem feltétlen igénytelen,és ettől még lehet szép és igényes,de akinek arra van igénye az fogyjon le.Én is 30 kilót híztam terhesen,nem volt könnyű leadni,bele is telt több mint 1 évbe de sikerült.
2014. szept. 23. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy ezek a nők gyerek előtt sem adtak túlzottan magukra, nem kell ahhoz gyerek, hogy valaki egyszerűen ne érezzen ingerenciát arra, hogy másfél hétnél gyakrabban mosson hajat, ne vegye fel hatszor egymás után ugyanazt a kinyúlt pulcsit, kopott nadrágot. (nyilván sarkítok kicsit)

De! Való igaz az is, hogy nem feltétlenül kell elsőre ítélekzni a másik felett, én tipikusan az a "tip-top" anyuka vagyok, aki havonta jár fodrászhoz, igyekszik divatosan öltözködni, rendszeresen sminkel (nyilván nem Kim Kardashian full-sminkben parádézok a játszótéren és nem Dolce&Gabbana ruhában kúszok a gyerek után), de nagyon figyelek a külsőmre.

Ennek ellenére tegnap délután majdnem 40 fokos lázzal ébredt a babám a délutáni alvásából, a dokink meg már csak 15 percig rendelt, úgyhogy rohantam a gyerekkel a rendelőbe, azt sem tudtam mit rángattam magamra miközben hívtam a taxit, a hajam kócos volt, a szemem karikás a sírástól (eléggé megérmültem a semmiből jött magas láz miatt), borzalmasan és kicsit igénytelenül nézhettem ki, de pont akkor ez nem érdekelt. Tehát tényleg megesik, hogy az ember olyan helyzetbe kerül, hogy pont az érdekli a legkevésbé, hogy hogyan lép ki az utcára.

2014. szept. 23. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van rossz napja mikor nincs kedve semmihez és akkor semmilyen téren nincs a toppon. Én szülés elött is adtam magamra és most is adok. alap smink mindig van rajtam és ha sétálunk igaz,hogy sportosan,de csinosan vagyok felöltözve.Én így érzem jól magam és a férjem sem díjazná,ha elhagynám magam.Séta közben én is elnézek 1-2 anyukát aki eléggé elhanyagolta magát,de biztos elötte is ilyenek voltak.Nekünk is van hisztis napunk,de akkor is van 10percem magamra.
2014. szept. 23. 13:36
 15/16 A kérdező kommentje:
De akkor én ezeket a nőket mindig PONT az egyetlen rossz napjukon látom?:) micsoda véletlenek:)
2014. szept. 23. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:
És akkor most mit vársz mit írjunk? Vannak szép nők meg átlagosak meg rondák.Igényesek meg igénytelenek,nem hiszem,hogy ennyire kellene zavarnia hogy ezen pörögj.
2014. szept. 23. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!