Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor alakulnak ki a babán az...

Alízvagyok kérdése:

Mikor alakulnak ki a babán az anyajegyek? Persze ha lesznek

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
A kisfiúnknak pár hónapos korában már volt.
2013. dec. 26. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
A 6 hósomnak már van egy, 2 hónaposan már látszott, először azt hittem, a pelenka nyomta meg.
2013. dec. 26. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
a kérdésedre nem tudom a szakértői választ, de a lányom már úgy született, hogy volt rajta 1. most 2 éves és kb. 10 anyajegye van, volt kitől örökölnie, én olyan vagyok, mint egy dalmata.
2013. dec. 26. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:

A kisfiam fenekén egy hónapos korától van egy.

A homlokán 2 éves kora körül jelent meg még egy, azóta semmi, most 4 éves.

2013. dec. 26. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Erre en is kivancsi vagyok nagyon foleg a szemolcsokre. A ferjem nagyon szemolcsos sajna. Nekem csak anyajegyeim vannak de nem sok. 10 hos a lanyom es egy kicsi szeplo de fekete szinu most jott ki a fenekere...kis csini neki mondjuk. :-). De ezen kivul meg nincs mashol semmi. :-)
2013. dec. 26. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi bőrgyógyásztól kérdeztük meg, aki azt mondta, hogy gyakorlatilag 0-100 éves korig bármikor, bármennyi előjöhet.
2013. dec. 27. 07:24
 7/8 anonim ***** válasza:
2,5 évesen jelent meg az első a fiamon.
2013. dec. 27. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Majd egyszercsak. Attól függ, mikor indul be a méreg amit születése előttől már nyomtak belétek. :)

És semmi öröklődés nem játszik szerepet, mivel mesterségesen beadott bőrrák az anyajegy, semmi más. Persze a legtöbb embernél szunyókál, ezért kell a nagyokra/sötétebbekre/növekedőkre figyelni. Mert akkor már aktív.

2013. dec. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!