Mit tegyek szerintetek?
Bent volt a szülésnél?
Nagyon sok férfi egyszerüen megundorodik a feleségétöl a szülés alatt. ezt ök nem tudják és nem tudatosan, hanem egyszerüen nem kívánják annyira mert a tudat alatt a szenvedés a gusztustalan dolgok jönnek elö nekik. ezt elöre nem tudja senki, és utólag sem lehet egyböl rávágni, de sok kutatás kimutatta hogy a férfiakra nem tulzottan van jó hatással a szülés.
Nekem ezért nem volt bent a szülésnél a férjem. Nincs is semmi baj a sexuális kapcsolatunkkal(max a kicsim akkor sír mikor épp össze melegedünk).
Ha meg nem volt bent, akkor legyél kicsit nöiesebb, soha ne hordj elötte koszos a baba álltal leköpött ruhát, meg ilyeneket.
Bent volt, de nem hinnem hogy ettől....vagy lehet....és mit lehet tenni ellene??
Abszolút nőies tipusnak tartom magam. Teljesen visszafogytam..mondhatni versenysulyban vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!