Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babaruhakon levo meretek,...

A babaruhakon levo meretek, szamozasok megfelelnek a babatoknak?

Figyelt kérdés
Peldaul nalunk alig volt 4 honapos a kislanyunk es az a ruha aminn azt irta , hogy 6 hos kortol jo, az mar jo volt neki.
2010. jan. 20. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Az esetek 90%-ban megfelelő. Kérdés persze, hogy honnan veszed a ruhákat.
2010. jan. 20. 12:28
 2/9 A kérdező kommentje:
En arra is gondoltam, hogy a korahoz kepest eleg nagy baba es azert nem jo ra a honapnak megfelelo ruha.Bababoltokbol es neha turibol is veszek jo minosegu ruhakat.
2010. jan. 20. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom 9 hónapos,de az 5-6 hónapos bodykat még mindig hordjuk,pedig korának megfelelő méretei vannak!
2010. jan. 20. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:
18hós kisfiam még mindig hord 9-12hóig nadrágokat, pedig nem is rövid gyerek.
2010. jan. 20. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem néha furák a számozások. van több bodynk is, ami állítólag másfél évesre való, azokat már 5 hónapja hordja, de már épp hogy csak jók. 13 hós. én inkább szemre veszek ruhát, miután persze megnéztem a címkét.
2010. jan. 20. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Lányom 16 hónapos, de még van 6-9 hónapos tescos nadrágja. A tescos, és a C&A-s cuccok egy picit nagyobbak.

De tegnap pl. 104-es kisszoknyát vettem neki a turiban, ami akkora, mint egy 86-os.

2010. jan. 20. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondolkodtam. Az én kislányom nagyon kicsi a korához képest, kis súllyal, cm-rel született és még nem hozta be teljesen a lemaradást. 6 hónaposan 68 cm, de mégis a korának megfelelő ruhát hordja, mert a 68 cm-re az van irva hogy 6 hónap. Viszont ha megnézek más 6 hónapos babát, ők már rég a 70 cm-en felül járnak, szóval a többségre nem is jó a 6 hónapos ruha.
2010. jan. 20. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a kort,hanem a magasságot kell nézni a címkén.A kor az átlagos méretet jelöli,de azt mindenki tudja egy idő után,h az ő gyereke hány évesnek felel meg ruhaméretben.:)Pl az én lányaim lassan 4 évesek,de nadrágból 3 évesre való,felsőből 3 évesre való,bugyiból 1,5 évesre,szoknyából max 1 évesre való kell nekik.:))De ők nagyon vékonyak,és kicsit alacsonyabbak mint az átlag.A fiaimra viszont jó a koruknak megfelelő méret.
2010. jan. 20. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem.Széles a csípője és a vállai.A harisnyák a legszörnyűbbek.Nem tudok rá igazán szép kislány rucit húzni.Turiban találok,ahogy én hívom"Babakismama" ruhát.

10 hónapos 12 kiló és 74 cm.

2010. jan. 20. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!