Mit jelent az a babaruhákon, hogy 3-6 hónapig,6-9 hónapig
stb?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 17:26
1/9 anonim válasza:
Hogy ilyen idős korú gyerekeknek való.
2010. okt. 21. 17:27
2/9 anonim válasza:
Pontosan ahogy az első válaszoló írta.
2010. okt. 21. 17:29
3/9 A kérdező kommentje:
Ennyit én is tudok...
De akinek jó példáúl 6 hónaposan is csak kissé bő és 9. hónapra meg már kissé szűk,de még mindig hordható.
Így van?
Vagy pedig azt jelenti,hogy egyik gyereknek(hosszú) már 6 hósan 9-12 hónapos ruhát hord a másik gyereknek pedig még 10 hósan is jó a 6-9?
2010. okt. 21. 17:31
4/9 anonim válasza:
Akkor a kérdésed helyesen: mekkora ruhaméretet jelet a 3-6 hónapig,6-9 hónapig?
A válasz:
3-6 hónapig kb 62-68-as
6-9 hónapig kb 74-es
2010. okt. 21. 17:41
5/9 anonim válasza:
Átlag babát vesznek alapul az ilyesfajta "méretezéshez".Ha te tudod h a te babádnak vastagabb a csipője,v koránál nagyobb a súlya v a hossza stb.,akkor vegyél 1-gyel nagyobbat.
Nekem mindig az átlagtól nagyobb volt a babám (felső 3%-ba esett a növekedési táblázatokban), és a korosztályának megfelelő ruhákat hordta, tehát a 3-6 hónapos tényleg jó is volt rá 3-6 hónap között, ebből azt gondolom, hogy inkább nagyobb számozásúak a ruhák.
A táblázatban vannak kilogramm adatok is, talán segít eligazodni.
2010. okt. 21. 18:02
8/9 anonim válasza:
Az én kislányom 9 hónapos, és most kezdi kinövögetni a 3-6 hós ruhákat. Ami azért vicces mert ránézésre szép nagy baba. Tehát szerintem is nagyobbra méreteznek.
2010. okt. 21. 18:24
9/9 anonim válasza:
Az én babám hosszú, mint az apja:), ezért nekünk jó a számozás, csak 2-3 héttel korábban váltunk. Pl Alig múlt 5 hónapos, már 6-9 méretüt kellet ráadni, mert a bodynál nem bírtam a kapcsokkal:), a rugi összehúzta a lábát, és a kezénél is szinte könyékig ért:).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!