Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok olyan babakaja-ötle...

Mondanátok olyan babakaja-ötleteket 14 hónaposnak, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak?

Figyelt kérdés

14 hónapos kisfiam nagyon kenyeres. Ha meglátja a kenyeret, alig tudok valami mást is beledugni a szájába azon kívül. Ez nem is lenne baj, hiszen adhatnék neki vajas zsömlét felvágottal, stb. A gond ott kezdődik, hogy mostanában csak úgy tetszik neki, ha ő teheti a szájába. Bármilyen krémes kenyeret adnék is neki, többet kenne szét a krémből, mint amennyi a szájába kerülne.

Szóval arra gondoltam, hogy sütögetek neki olyan dolgokat, amiket egyedül is be tud majszolni és nem keni össze vele az egész házat. Pl: krumplis palacsinta, meleg szenyó, akár puha pizzadarabok, kapros lepény, bundáskenyér stb.

Fánkot, sütit, kiflit nagyon szereti, de nem akarok neki mindíg édes ennivalót adni.

Milyen ötleteitek vannak még hasonló nem édes ennivalókra?

Reggeliről és uzsonnáról, esetleg vacsoráról van szó.

2011. márc. 26. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
krumplis muffin, hagymás muffin, mi imádjuk ezeket. Vagy tócsni, tökös tócsni (gyalult tököt egy tojással, kevés zabpehellyel és annyi zsemlemorzsával elkevered hogy fasírt állagú legyen, ízesítheted kaporral, fokhagymával, és persze sóval)
2011. márc. 26. 09:30
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi! Én krumplistócsnit szoktam még készíteni, meg krumplikrokettet, vagy pompost (tojás+zsemlemorzsa+só+esetleg sajt, petrezselyem)
2011. márc. 26. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Pogit is süthetsz,széttépkeded kisebb darabokra és mehet is befelé!
2011. márc. 28. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!