Mivel szeditek ki a babaruhából a kaját, piszkot?
Figyelt kérdés
Én próbáltam hipót vanish-t de egyik sem szedi ki2010. jan. 20. 11:35
1/14 anonim válasza:
Vanishbe egész éjjel ázni hagytam,és úgy mostam ki utána.A legtöbb foltot kiszedte.
2/14 A kérdező kommentje:
Én is úgy csináltam, és valamennyit kihozott, de hát....
2010. jan. 20. 11:38
3/14 anonim válasza:
Én kipróbáltam a síma Coala mosószappant. Nagyon jó, és olcsó is. Én próbálom rögtön beáztatni ha lehetséges. Vagy este áztatom be, és reggelig benne hagyom.
4/14 anonim válasza:
Szia! Én ariel folttisztítót használok,nekem legtöbbször beválik! Szárazon bekenem a foltos részt,kicsit állni hagyom,aztán kis subickolás és folt volt,folt nincs!
5/14 anonim válasza:
Próbáld meg a Na-perkarbonátot-DM-ben kapni, a Foltsóban is ez van,de van 100%-os is-,nekem eddig mindent kiszedett, a színes ruhát nem fakítja, a fehéret fehéríti.És nem utolsósorban környezetbarát.
Forró vízben kell feloldani,és lehet,h sokáig kell áztatni,de nagyon hatásos.
6/14 anonim válasza:
Én már mindent próbáltam, nekem az jött be, hogy este mosószeres vízbe áztatom a cumókat.
Azzal a mosószerrel amit a gépbe is használok.
Ez nekem Ariel vagy Persil.
7/14 anonim válasza:
Mosószappan, majd utána Domestos fehérítő. Kizárólag ezzel jöttek ki a dolgok. És nem fakít, tehát a fehér alapú, de mintás dolgokat is nyugodt szívvel beletehetem. A textilpelusaink azóta is gyönyörűek!
8/14 anonim válasza:
A kajafoltokat be szoktam kenni mosogatószerrel (Jar) és úgy teszem a mosógépbe. Eddig minden foltot kiszedett (gyümölcsöt, zsírosat). Amúgy Tide-dal mosok.
9/14 anonim válasza:
Caola mosószappan vált csak be,de csak ,ha rögtön kimosom a foltot.
10/14 anonim válasza:
DM-ben kapható mosószappannal még friss állapotában kell bekenni a foltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!