A botmixer viszi a meggymagot?
Figyelt kérdés
Meggyet turmixoltam keksszel, de picit akadt, azt gondoltam a keksztől, és most fehér darabkák vannak a babakajcsiban. Oda merjem adni, vagy ne?2010. jan. 20. 11:26
2/11 anonim válasza:
Elméletileg nem bírja el a botmixer. Nem keksz, kostold meg. De sztem ne lesz tőle baja.
3/11 anonim válasza:
Ha véletlenül magot daráltál,akkor szerintem ne.
4/11 anonim válasza:
te atya úr isten!!! kimagozni nem lehet előtte azt a meggyet? őszibarackot is magvastól eszi??
5/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nem primitív vagyok, magozott meggyet raktam bele, de tudod, előfordul, hogy benne marad 1-2-ben a mag.
Minek írsz, ha nem a kérdésre válaszolsz?
A többieknek köszönöm.
2010. jan. 20. 11:34
6/11 anonim válasza:
Első vagyok,
én magozott meggyből főzöm a gyümilevest, de a tányérjába a babának (baba 18 hós) mindig megnyomkodom a meggyeket, mert én is daráltam már le botmixerrel. :)
7/11 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztass,nem ér annyit az egész.Majd kap legközelebb,és te is jobban ügyelsz...ennyi.Nem kell ezért ölni egymást,bárkivel előfordulhat.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem adtam neki oda, kapott babajoghurtot+egy kis cicit.
Siettem, nem figyeltem oda, bár lehet, hogy tényleg csak a keksz volt, rögtön turmixoltam, nem vártam meg, amíg elázik a keksz.
2010. jan. 20. 12:09
9/11 anonim válasza:
Nekünk nincsen botmixerünk a férjem nem szereti az elektromos dolgokat. Nálunk inkább férjem megrágja a dolgokat, így kiszűri a magokat is és úgy megy a babának...
10/11 anonim válasza:
Utolsónak. Ez azért egy kicsit fura. Szerintem nem higiénikus így etetni. huuu.
bocs az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!