Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kétségbe vagyok esve. Mi a...

Ágca kérdése:

Kétségbe vagyok esve. Mi a igazság már? Volt valaki így?

Figyelt kérdés
Ma voltam 28 hetesen orvosnál.Helyettes volt nem az én orvosom.Azt mondta 28 hetes nem lehetek mer a hasam ahhoz kicsi.Elküldött uh ra nyomba.Mondanomse kell elsírtam magam.ott végeztem s vissza mentem az orvoshoz.26 hetesnek felel meg a magzat a uh alapján.Rendben minden vele megvan mindene.A orvos nem mondott semmit,kiszámolta a adatokból a szülés várható időpontját.most azzon filózok mivan ha mégis 28 hetes vagyok de a baba van lemaradva.
2014. szept. 18. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nincs okod a baba miatt idegeskedni :)

Az én eredményeim a 26. héten ilyenek voltak: bpd 67, hc 246, ac 221, fl 47.

Normális súlyú, fejlett babám született. Két hét ide-oda még nem baj.

De kicsit furcsa, hogy 20 hetesen mentél először UH-ra. A Down-szűrés nem kötelező?!

A védőnő is havonta lát, ő sosem kérdezte az eddigi eredményeket?! Be kell kérnie az összes vizsgálat eredményeit: vérvételek, rákszűrés, vércsoport vizsgálat, Uh leletek stb. Ő nem mondott semmit? Ezeken voltál?

Csak azért kérdezem, mert ha a kórházban ilyenek az orvosok, vagy te nem vagy megelégedve (és nem is tudunk megnyugtatni), akkor érdemes lenne magán dokihoz is elmenned. Ha nem is folyamatosan, de legalább egy vizsgálatra. Az felétek nem tudom mennyibe kerül, nálunk 8-10 ezer ft.

2014. szept. 18. 15:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Maszeknál keztem az egészet de váltottam sztk ra mert a doktornőre sok panasz volt.Kit orvost ajjánlottak nem fogadott maszekba mert tele van.az 1 ik kihez szerettem volna menni az a körzetisem,a másik pedig ma volt ki elküldött uh ra.ki győri tuti sokat hallott arról a doktornőről.ha ennek az egésznek vége itt beszámolot tartok a nevekről.
2014. szept. 18. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Első győri vagyok!:-)

Na igen, a doktornőről én is csak rosszat hallottam. Majd írj,hogy alakulnak a dolgok.:-)

2014. szept. 18. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél nekem minden ultrahangon azt mondták, hogy túl kicsi a gyerek. Mikor bementem szülni a főorvos, akinek az volt a hobbija, hogy megfogta a nők hasát és megmondta, hogy hány kilós lesz a baba, közölte, hogy két kiló sincs, és átvitet a klinikára. Szerencsére a fogadott orvosom lebeszélte róla, végül 2 kiló 40 deka lett a gyerek és teljesen egészséges. A második gyerekemmel 45 kilóval lettem terhes, és 52 kilósan mentem szülni. A szülésznő azt mondta, ne röhögtessem 5-6 hónapos terhes lehetek. Az a gyerek is 2 kiló 40 deka lett. A harmadik 3 kiló 40-el született, mondtam is a nővérnek, hogy valami elmértek, egy kilóval több, mint kellene. Tehát csak nyugi.
2014. szept. 18. 18:44
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget s a megnyugtatásokat.
2014. szept. 18. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia ne parázz!Uncsimat be is fektették 30 hetesen azzal hogy "túl kicsi a gyerek" és 39. hétre szült egy 3600g-os bébit aki makk egészséges!Ma már 3 éves!Én túl hordtam a lányom és amnoszkópiára mentem amit nem tudott elvégezni a doki,azt mondta 1 hónappal el vagyok számolva még van idő!Fél óra múlva be indították a szülést mert 2 hete nem táplálta a lepény a gyermeket és a magzatvizem is "lényegesen kevesebb az átlagnál"Ez állt a papíron!Ezt csak azért írtam le hogy,mennyit tévednek az orvosok is!Fő a nyugalom,minden rendben van a babával!Könnyű szülést!
2015. jan. 20. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!