Mi az igazság? Mikor volt PÉ? Milyen a görbém?
Sokan azt mondták, hogy a 23.-24.-ei alacsony hőmérsékletnél volt a PÉ. A doki is azt mondta,csak annyit mondott,hogy nem elég sokáig volt alcsony.Miért kell tovább alacsonynak lennie,az mit jelent? Kevés a progeszteron szintem.Tegnap azt írták,hogy nov.1-én volt PÉ. Már semmit nem értek.Csütörtökre nem várom, ami fura,hogy máskor 4-5 nappal előtte barnázni szoktam, most meg semmi,szinte száraz vagyok.Járt már vki hasonlóképpen?
Szerintem 25-én volt pé-d,na innentől 13-15 napra ne várd,de szerintem november 8-tól már jóstesztelhetsz,ha akarsz.A görbéd szép csak ne essen a hőd:)
Még valami,bocsi érte,a fejfájásra szedett gyógyszered az quarelin. (nem Qualerin)
SZia , szerintem is november elsején volt ovulációd.
Amikor leesett a hőd , nem azzal van baj hogy kevés ideig volt lent, hanem hogy 1-2 nap múlva nem ment az átlag hőd felé.
Azt olvastam , hogy a hő leesés jelzi hogy hamarossan ovu lesz, de csak akkor történik meg ha a hőd az átlag hőd fölé megy.(a leesés egy jelzés , és a szervezetd onnantól próbálkozik a tüszőrepesztéssel, ez nov 1-én sikerült.) szerintem késő ovud volt, ezért csak 15-e körülre ne várd.
Szerintem viszont a 18.ciklusnapon azaz 25-én volt.
N
A 18. ciklusnapodon, vagy az azt követő napok valamelyikén lehetett ovud. Sajnos ennél több nem látszik a görbéből. A 18. nap után elég sokáig dekkolt egy helyben a hőd, pedig fel kellett volna mennie. Lehet, hogy te ilyen lassan reagálsz a sárgatest-hormonra. Nem tudom. Egy ovuteszt eldöntötte volna a kérdést.
MIndenesetre a hőd végre elindult felfelé. Most már csak fent kell, hogy maradjon az után is, hogy késik a vérzésed.
Persze mihez képest késik... Most nem 26 napos ciklusod lesz, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!