Lányom 11 hónapos, nem kuszik, nem mászik? Lent.
Gyermekorvoshoz kellett volna vinned, ő tovább küld, ahová szükséges, még talán ct-re is.
Nem is értem, hogy ez hogy történhet meg, hogy se védőnő, se doki nem vesz ilyet észre.
Első vagyok. Szerintem neurológiára is el kellett volna küldenie. Ill. a fiamnak volt egy koponyaműtéte, ezért voltunk ct-n, ott volt egy 10 hónapos baba, aki ugyancsak nem csinált túl sokmindent és ct-t készítettek az agyáról. Eredményt sajnos nem tudom.
Nem is ül a lányod, semmit sem csinál, csak forog?????
Megint első vagyok. Te is tudod, hogy ez kevés. Szerintem ne késlekedj, holnap vedd fel az orvosoddal a kapcsolatot és mondd el az aggodalmadat.
Nem mondom, hogy már mennie kellene, de a legtöbb baba ilyenkor már kúszik, mászik, feláll, felül saját maga és meg is ül-nem hasizomból, elkezd lépegetni, talán már megy.
Az ülésig el kellett volna szerintem már jutnia.
De ez az én véleményem.
már holnap vidd újra orvoshoz.
szerintem dévényre vidd, az a legjobb, keress esetleg magán-dévényest.
már régen másznia, állnia, lépegetnie kellene.
ne haragudj, nem akarlak megbántani, csak felháborít, hogy miért nem járt utána a gyerekorvosotok. ilyen nincs, hogy ezt annyiban hagyhatná!!!! mert nagyon le van maradva a babád.
de nyugi, a dévény-torna segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!