Mennyi idősen adtatok a kislányotokra szoknyát?
Egyrészesre gondoltam + body + harisnya.
Hosszú ujjú bodyra ti adtok pólót? Pólót magában nem akarnék, mert nehogy ki legyen a dereka. Vagy így hülyén néz ki?
Mennyi idős?
A fiamra rendszeresen adtam pólót a bodyra, vagány volt. Kislányra is adnék szerintem, ha hűvösebb az idő, de a pulcsi meg mégis sok.
Én hosszú ujjú bodyra mindig adtam pólót, pont azért, hogy védje a derekát, és melegebb, ha két réteg van rajta. Nem nézett ki hülyén, ha jól válogatod össze a színeket, mintákat, akkor még vagány is szerintem.
Szoknyát is adtam rá már kis korában, amikor még csak mászott, de azt csak úgy, hogy alatta harisnya volt, tehát a csúszás-mászáskor is védi mindig valami, ha felcsúszik a szoknya. Ennek ellenére szerintem nem praktikus a szoknya, amíg nem jár, mert folyton le kell huzogatni neki. Egy-egy alkalomra, fotózásra persze érdemes feladni rá néha.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
Szoknyát még nem vettem, de azért lehet 1-2 db-ot mégiscsak veszek, ha már fél éves elmúlt. Biztos nagyon édes lesz benne. És persze harisnyanadrággal vagy kis zoknival:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!