5 hónapos körüli hozzátáplált babák anyukái! Ha a babátok átalussza az éjszakát (7-8 körül ébred), hogy alakulnak az evések?
Az én kicsim 4 hónapos és 1 hetes. Este 9-kor eszik és reggel 6-kor legközelebb.
Ő még nagyon betartja a 3 óránkénti evést, mindig onnan számolom a 3 órát, amikor reggel eszik először.
Délelőtt őszibarackot kap, egyébként pedig tápszert iszik.
Másnap délelőtt pedig tejpépet kap. Tehát egyik nap gyümölcs, másik nap tejpép.
Főzeléket még nem adtam neki.
A védőnő szerint már lehetne azt csinálnom, hogy délelőtt két tápozás között eszik gyümölcsöt, és délután kap tejpépet, de én még soknak találom ezt. Majd kb. 5 hónaposan elkezdem bevezetni, ahogyan a védőnő mondta.
A fiam 5 honapos lesz jovo heten. Tapszeres, reggel 6 kor ebred akkor kap tapszert, majd 9 kor gyumit, 12 kor mar ordit, hogy nagyon ehes, akkor megint kap tapszert...3 orakor elkezdtem vele kostoltatni a fozelekeket, majd 6 kor megint tapszer, es lefekves elott ugyancsak tapszer.
O meg mindig betartja nappal a 3 orankenti etkezest :) Ejszakat vegig alussza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!