Legyengült lázas anyuka egyedül a babával? Ilyen helyezben volt valaki?
Én, mivel egyedül nevelem és kutyánk is van, akit napi legalább kétszer le kell vinni gyerekkel együtt, lázasan is akár, hóban, fagyban, tűző napsütésben.
Ha van kendőd, csak kösd magadra.
Ha nincs, akkor csak feküdj mellette, ne hordozgasd, hagyd a házimunkát, pihengess fekve mellette.
Jujj, én voltam 40 fokos tejlázban begyulladt a mellem, és 6 hetes volt akkor! Nagyon rossz volt, az ágyból nem bírtam felkelni, hát még szoptatni! Apa dolgozott, mi egész nap egyedül. Max telefonos segítség volt, a párom azt mondta, ugrik ha kell.
Hát kitartás, aludj a babával, pihenjetek ne csinálj semmit.
Nincs vmi kényelmes fotel, hintaszék, amiben ölbeveszed, elringatod, és te is pihenhetsz?
Nekünk a hintaszék jó szolgálatot tett!
Mielőbbi gyógyulást!
Bizony voltam már, nem is egyszer.
Én is egyedülálló édesanya vagyok, mint itt az egyik válaszoló.
Ilyenkor, ha te magad is alig élsz a lehető legjobb, ha bevackoljátok magatokat a nagy ágyba és a lehető legtöbbet testközelben van, de neked nem kell "ugrálni" hozzá a szobájába.
Még szerencsésebb vagy, ha tudod szoptatni 8a megfelelő folyadékbevitelre figyelj és nézd meg alaposan a gyógyszerek leírását, hogy szoptatós anyák szedhetik-e).
Esetleg a nagy ágyban feltámaszthatod a lábad/hátad nagy párnákkal, így ki tudsz alakítani egy kis fészket magadon a babának és még te is tudsz így pihenni. Aztán ha elaludt, akkor elviheted a kiságyáig vagy leteheted magad mellé és együtt alszotok.
Jobbulást és kitartást.
A pici még tényleg picike- így azért megoldható.
Èn voltam 40 fokos lázas, mikor a kicsi 6 hós volt a nagy meg 2,5 éves. Férjem csak este késön jötött haza. Kegyetlen volt. Ès kb 2 hétig tartott, úgy hogy a gyerekek is betegek voltak.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!