Narancs 5,5 hósnak nagyon durva?
Férjem adott neki...
Csak félek, nehogy allergiát okozzon később.
A teát mivel ízesítitek? Mert a citrom is citrusféle.
A citromlében meg tartósító is van.
Mi csak cukorral ,mert a citromlé is kiüti ,mint ahogy a nurofen is és még sorolhatnám.Nekem akárki mondhat akár mit akkor is allergiás a lányom a citrusfélékre .De jó hogy ezt mások jobban tudják , mi szerint nem okozhat allergiát a narancs gondolom az ő gyereküket ez nem érinti azért.
De attól mert a kérdező babája kapott narancsot, még nem jelenti azt hogy neki is az lesz,minden babának más a szervezete.
Biztos szelektív a memóriám mert a 80-as években a narancsot ,banánt többnyire pult alól tudtuk csak venni.vagy pl nekünk volt ismerősünk a "Fűszértnél"(anno egy nagy inport cég volt)és ő szólt mindig mikor lesz.Lehetett venni de nem így mint most nagy kincs volt .De hát a mai fiatalok ezt is jobban tudják . :)
Egyébként tény ,hogy adtunk a babáknak anno ,már mint ha volt narancs.
23:11-nek Én a 80 évek előtt zöldséges voltam Budapesten a Zöldértnél.Télen,megismétlem télen mindig kapható volt narancs (Banán nem mindig)Aztán a Zöldértet átvette a Skála és akkor hagytam abba,mert megvonta a narancs kálóját.És el nem tudod képzelni,hogy 500 kg narancsból másnapra mennyi párolog el.Nem kerestünk semmit,hanem vittük vissza a pénzt.Utána lett Fruttaporta.
Nagyvárosokban volt narancs és mandarin is,banán ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!