Fürdetés utáni állandó üvöltés már 3 hónapja, másnál is volt, mit lehet tenni?
Utolsó válaszoló!
Mikor jött el ez a mágikus, csodás pillanat?
Én készülök rá, hogy feljegyzem vastag betűkkel a naptárba, hogy mától nem sírt. :) De eddig minden fürdetés után megjegyzem, hogy ez még nem az a nap. :D
Nem lehet hgy túl hirtelen kapod ki a vízből??
tehát gondolok itt arra,hogy jót játszik,tetszik neki a pancsi,élvezi és egyszercsak minden átmenett nékül ki van kapva még fel sem tudja fogni a dolgokat!!
Pl az én 2,5 évesemnek is este mielőtt megyünk fürdeni kb 10-15 perccel előtte mondogatnom kell,hogy még egyet játszhatsz de utánna mennünk kell fürdeni ergo fel tud rá készülni nem éri váratlanul a dolog és akkor már rögtön esik neki olyan rosszul mintha fognám és kikapnám a játékai közül hirtelene és egyszercsak a kádban találná magát!
No persze egy 3 hónaposnál más de próbáld meg hogy mikor még pancsizik akkor mondogatni neki,hogy Anya mindjárt kivesz kicsim,mindjárt törölküzünk,na még a popód megmosom és kiveszlen ne lepődj meg!Tudod a Suttogóba is le van írva,hogy mielőtt kiveszed a kiságyból a gyereket alvás után tiszteld meg azzal,hogy előre elmondod neki,hogy most anya kivesz mert szopzunk stb!
Attól hogy picik nem hülyék!Lehet rosszul esik neki ,hogy vége a pancsinak!
No egy kicsit hosszú lettem,amúgy sztem ne görcsölj rá a témára(tudom másnak könnyű dumálni aki nincs ilyen helyzetben)mert már lehet a babád megérzi!Egyszerűen fogadd el,hogy ő ilyen majdcsak elmúlik ez az időszak(majd jön más-fogzás,mozgásfejlődés stb)
Amúgy a jól befűtős módszert kipróbáltad???
Kitartást kívánok!!
Próbáltam a jól befűtős módszert, nem jött be. Próbáltam a mondogatós módszert, nem jött be. :(
Most az jön be, hogy mikor kiveszem betekerem a kifogóba és rögtön felveszem. A karomban törölgetem meg. Elég fárasztó. :) Majd leteszem a kiságyba a forgó alá, apa rázza a csörgőt és így már nem sír mikor öltöztetem vagy nem annyira. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!