8 hetes a kisbabám. A szoba levegőjének baktérium ölésére használhatok e Nahrinos eucasol sprayt?
Figyelt kérdés
Apa nagyon náthás ezért szeretném a levegőt tisztítani.2010. jan. 19. 10:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy sima ablaknyitás is elegendő lenne, vagy párologtass citrom illóolajat. Nem ismerem ezt a szert amit írtál de én inkább a szellőztetésnél maradnék.
2/3 anonim válasza:
Inkább többször szellőztess!Nálunk is beteg volt apuka, de nem kaptuk el.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.Ne "steril" környezetben neveld a gyereket,mert nem fog tudni kifejlődni a normális védekezőrenszere.Apuka ne puszilgassa,sűrűn mosson kezet.Az egy légtérrel sincs igazán probléma,csak tényleg sűrűn szellőztess.Amúgy ha szopizik,védett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!