Hason vagy háton feküdjön az 5 napos babám?
Kislányom 5 napos. Jelenleg háton fekszik, de mondogatják, hogy legyen hason is.
Előnyök, hátrányok e 2 pozícióban?
Ja...5 NAPOS!!!
Bocsi,szerintem hanyatt.Meglátod,ha nagyon hasfájós lesz,akkor jobb neki hason.
De én azt is csak nappalra javasolnám.
Szia!
Mi születése óta hason alszunk mivel háton iszonyat nyugtalanul aludt. Felébredt saját magára amikor össze-összerándult. De van légzésfigyelőnk.
JA oldalt azt mondja minden ortopédus hogy nem altassuk a gyerkőcöket mert nem tesz jót a csipőjének.
szia
Sokat bukott lányom, így háton visszanyelt volna.Próbáltam, hogy a kiságy fejrészét megemeltem, de nem volt jó.Hasról pedig olvastam, hogy túl mélyen bealudna.Külföldön kampányoltak a hason alvás ellen.Mindent összevetve oldalt altattam.Most, hogy 4 hónapos, úgyis oda fordul ahova szeretne.
Barátnőmnek is oldalt aludt a gyereke, és nincs a csipőjének semmi baja.
Szia!
Én egy hónapig az oldalán altattam, de csak éjszaka, nappal a hátán.Éjszaka féltem, hogy visszabukik és megfullad, a hason alvás pedig növeli a bölcsőhalál kockázatát.Egy hónapos kora után nem tudtam az oldalán altatni, mert a hátára fordult.Nappal rakd nétöbbször néhány percre a hasára, hogy fejlődjön a nyak és hátizma, meg a hasfájásnál is segít.
Szia!
Nekünk a kórházba hasra rakták a babákat. Én ott még az oldalára tettem, aztán itthon már a hasára. Nem is alszik azóta sem máshogy. A hátán nem is tud, mert olyan erős a Móró reflexe, hogy felébred a keze mozgására.
13 hetes kislány anyukája
Én háton akartam altatni a babámat, de ő hason akart. Már 1 napos korától addig sírt, amíg hasra nem forgattuk őt.
Úgy altasd, ahogy neki jó.
Egyébként hason inkább, ha ébren van, mert akkor erősödik a háta, karja, ahogy majd próbálja feltolni magát, nézelődni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!