Használtok éjszakai fényt két év körüli gyereknél?
Igen, elég.
A mi lányunk 26 hónapos koráig mindig maga szólt, hogy kapcsoljam le a villanyát, utána egyik napról a másikra azt mondta, hogy inkább ne. Akkor szereztünk neki egy ilyet: [link] Ez tökéletesen elegendő.
Meg kapott egy ilyet is, elmondtuk, hogy ha fél, akkor vagy szóljon, vagy ezzel világítson és jöjjön át hozzánk bátran: [link]
Lányom mindig kéri, hogy kapcsoljuk fel neki az éjszakai lámpáját...most 2,5 éves lesz.
Amúgy az auchanba, tescoba 1000 Ft-ért lehet kapni éjjeli kislámpákat. Nekünk elemes van, és több mint 1 hónapig bírja, pedig egész éjjel világít. De van itthon konnektorba dugós is, azt 700 Ft-ért vettük az auchanba..váltogatja a színét...nagyon jópofa, csak lányomnak nem tetszik így mi használjuk a szobánkba:)
Remélem tudtam segíteni.
Az auchanost mostanság vettétek?
Én most a Rossmannban láttam konnektorba dugósat, Disney, kb 1700 Ft.
Fiam 28 hós, nála sötét van.
3-as válaszoló vagyok.
Kedves 4-es..kb 1 hónapja vettük a színváltós éjjeli fényt...még annyit, hogy érzékelős, és magától kapcsol be ha sötétedik...nagyon praktikus...szeretjük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!