Milyen altatási trükköt használtok 2,5 éves gyereknél?
Az első és legfontosabb a teljesen rendszeres élet. Azaz szigorúan végigcsinálni (nem pörögve, nyugodtan) ugyanazokban az időpontokban az esti szertartást:
Vacsi, fürdés, fogmosás, mese. Ha ez nem minden nap ugyanakkor kezdőddik és végződik, akkor összevissza mozog a gyerek elalvása.
És ebben a korban ha lehet már a sajá ágyában.
Ha egy gyermeknek alvási problémái vannak,akkor először azt kell megállapítani, hogy mi okozza és azt kell megoldani, zavaró körülményeken változtatni.
5.f. Tanácsaim. Figyelj a gyermekedre!
Keresd meg ezt a blog fejezetet, amiben fel van sorolva minden alvással problémát okozó körülmény és annak kiküszöbölése.
Amennyiben a 6. hozzászólónál az 5.f én lennék, akkor köszönöm a tanácsot. Nálunk nem volt semmilyen probléma, teljesen kiegyensúlyozottan, boldogan nőnek fel a gyermekeim (8 és 10), mert figyeltünk arra, hogy rendszer legyen az életükben. Bár nem is értem, hogy miből született a következtetés, hogy bármi is lenne :)
Ha az 5.f nem én vagyok, akkor bocs! :)
Fabrik nem Terád céloztam, hanem ez egy fejezet cim
5.f. Tanácsaim. Figyelj a gyermekedre!
Élet csak egyetlen egy van blog.hu ---ból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!