Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vett valaki mostanában Humana...

Vett valaki mostanában Humana Baby fit 1-es tápszert?

Figyelt kérdés
Én ma vettem, és teljesen más lett, állagra és mint később észrevettem az adagolókanál is. Ugye nem lehet baja ennyitől a babáimnak? (a régi darabosabb volt, most meg porosabb és így a régi mérőkanállal az újból kicsivel több került)
2010. jan. 18. 22:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát marha szuper, én azóta is szidom, de nem tudom mire lehetne váltani és nem is merek.

Habzik mint a fene, ráadásul alig lehet úgy összekeverni, hogy ne legyen csómós. Ha állni hagyom legalább 1 óráig, akkor esik csak le a habja és látom egyáltalán mennyi van az üvegben. Meg szegények sokszor már csak a habot szívják, mert nem látom, hogy van e még benne.

Na, mindegy, csak olyan bosszantó, hogy végre talál az ember egy normálisat, amit megesznek, és ezt is "elrontják".

Lehet, hogy minél több panaszos levelet kellene nekik küldnei, és akkor tennének valamit az ügyben. Egyébként azt sem értem, 2-es miért nincs.

2010. febr. 13. 07:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát marha szuper, én azóta is szidom, de nem tudom mire lehetne váltani és nem is merek.

Habzik mint a fene, ráadásul alig lehet úgy összekeverni, hogy ne legyen csómós. Ha állni hagyom legalább 1 óráig, akkor esik csak le a habja és látom egyáltalán mennyi van az üvegben. Meg szegények sokszor már csak a habot szívják, mert nem látom, hogy van e még benne.

Na, mindegy, csak olyan bosszantó, hogy végre talál az ember egy normálisat, amit megesznek, és ezt is "elrontják".

Lehet, hogy minél több panaszos levelet kellene nekik küldnei, és akkor tennének valamit az ügyben. Egyébként azt sem értem, 2-

2010. febr. 13. 07:11
 13/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Amint tudok valamit írok.

Nekem amúgy azt javasolták a baby fit 1 be rakjak estére babarizs tartalmú bébi ételt.

A baby fit 1 még van a gyógyszertárakban meg a többi Humana tápszer is kapható még csak a baby fit 2 nincs sehol.

Hétfőn írok

Üdv:Andi

2010. febr. 13. 09:39
 14/18 anonim ***** válasza:

sziasztok

első meg sokadik vagok

lehet helyettesíteni a sima Humana 3as tápszerrel, amiből van almás és vaníliás-baános asszem.

hány hónaposak az ikreid? mert ez a tápszer 3as, és azt azt hiszem 8 vagy 9 hónapos kortól lehet, de nem biztos.

a 2es babyfit az én városomban sincs sehol.

én már egy ideje kicsit hígabbra csinálom, úgy jobban meg tudja inni.

2010. febr. 14. 15:51
 15/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Na hát hogy okosodjunk a Baby fit 1 kapható bár állaga megváltozott. De elég sok kerülhetett piacra a régiből mert sok helyen még kapható abból is.

A baby fit 2 viszont nincs tehát aki bukás miatt adja a babájának jobb ha beszél védőnőjével orvosával mi legyen mer azt 4-5 hónapos kortól lehetne adni. Valószínűnek tartom az éhesebb típusú babáknak az 1 -es kevés ettől a kortól.

Ha valaki nem nyugodott a tápszeréből nyugodtan küldhet bevizsgálásra szívesen megnézik.

MEDICO UNO GYÓGYSZERMARKETING KFT.Magyarország

2051 BIATORBÁGY VIADUKT UTCA 12.

Telefon: +36 (23) 530 830

Remélem tudtam segíteni

további szép napot jó babázást

2010. febr. 15. 18:26
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönjük.

Gondolkoztam én is a 3-ason is, nemsokára 8 hónaposak lesznek, de az 1-est legalább lehet receptre, úgy meg csak 990 ft, szóval nem mindegy. Végül is megeszik és már kezdek hozzászokni, hogy ilyen habos-babos. :)

Jó babázást és szép napot!

2010. febr. 16. 08:02
 17/18 anonim válasza:

Kisfiam most lesz 5 hónapos. 2 hetes kora óta eszi a Humana baby fit 1-et. A nagyobbik kisfiam Milupát kapott végig, vele nem volt gond. A kisebbik fiam 2 hetes korában már egy evésre több mint 200 ml tápszert megevett, ennek ellenére nem volt semmi baja, pedig a doktornő aggódott.

Nagyon ízlett neki a Humana baby fit 1 banános. Januárban vettük észre, hogy más lett az állaga a tápszernek. Sokkal sűrűbb lett, habzott, a kisfiam nem akarta meginni, pedig nagyon jó étvágy van. Rájöttünk, hogy a mérőkanál sem a régi, megváltozott a mérete is. Annyira sűrű lett a tápszer, hogy kénytelen lettem 1-es etetőcumiról a 2-re váltani.Ráadásul úgy habzik, hogy a fiam nem tudja az egész tápszert megenni, és többször találtam benne csomót is.

A párom mérges lett, ezért felhívta Biatorbágyot. Ott egy helyi képviselővel beszélt. Ő azt mondta, hogy a banán granulátumot cserélték ki, de az összetétele, minősége nem változott. A párom elmondta, hogy mi a tapasztalatunk, erre ő azt mondta, hogy próbáljuk meg 70 fokon elkészíteni a tápszert, ők is kipróbálták és nem volt vele gond. Megjegyzem biztos nem tápszeres a gyermekük és nem ezt eszi, mert látta volna, hogy nagyon is sok gond van vele.Elmondta, hogy sok panaszos telefon érkezett, de ennek ellenére nem változtatják vissza az előző formájában.

Váltani nem akartunk, ezért most is ezt eszi a kisfiam. Most vettünk egy új dobozzal, ami a régi formájában van, nagyobb szemcsés,nem habzik. A kisfiamon láttam a meglepődést, kicseréltem az etető cumiját, a mérőkanalat. Nem tudom, hogy egyik tápszer állaga sűrűbb, a másiké pedig hígabb jót tesz-e neki, mert úgy látszik még van az előző dobozzal is a patikákban. Legszívesebben tápszert váltanék.Tegnap küldtem egy email-t a tápszeres dobozon lévő címre, még nem érkezett rá válasz.

2010. febr. 23. 10:09
 18/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Próbáld meg nagyobb üvegben kikeverni és úgy jól összerázni, akkor nem marad csomós. Hát a hab ellen meg csak az segít, ha hagyod állni, de akkor nem frissen lesz kész. (ezt úgy vettem észre, hogy éjszakára mindig bekészítek egy adagot, és az sosem habos, mikor kiveszem a hűtőből)

Pedig tényleg sokkal jobb volt az előző.

2010. febr. 23. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!